“Μπαμ” Ατματσίδη από τα “ελάφια”

Ασταμάτητη η Ρόδος, συνεχίζει την ενίσχυση του ρόστερ της και βρίσκεται κοντά σε δύο ακόμη μεταγραφές που θα δυναμώσουν κι άλλο το συγκρότημα του Γιώργου Ορφανίδη.

Ο Παναγιώτης Ατματσίδης που έχει παραστάσεις από τις εθνικές κατηγορίες (Άρης, Παναιγιάλειος, Παναχαΐκη, Βύζας, Τρίκαλα, Προοδευτική, Πανσερραϊκός) ανακοινώθηκε από τους πράσινους.

Πρόκειται για μια εξαιρετική επιλογή, καθώς ο έμπειρος στράϊκερ έχει την ποιότητα και την εμπειρία να ηγηθεί της επιθετικής γραμμής τη νέα σεζόν.

Ο Α.Σ Ρόδος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ατματσίδη Παναγιώτη. Ο παίκτης την προηγούμενη περίοδο αγωνιζόταν στην ομάδα της Προοδευτικής όπου κατέκτησε μαζί της την άνοδο. Η διοίκηση τον καλωσορίζει του εύχεται να είναι υγιείς και μαζί ο στόχος να γίνει πραγματικότητα” αναφέρει η ανακοίνωση των ελαφιών.

Παράλληλα ήρθε και πάλι στο προσκήνιο η περίπτωση του Διονύση Μακρυδημήτρη (αρχές του μήνα είχε απασχολήσει την Ρόδο και βρίσκονταν κοντά)και μάλιστα ο Ροδίτης ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος να επιστρέψει στα “ελάφια”, απ’ τα οποία έκανε το άλμα στην καριέρα του πριν από οκτώ περίπου χρόνια, όταν και ακολούθησε η καριέρα του σε Κέρκυρα, Πανθρακικό, Αγροτικό Αστέρα και Ολυμπιακό Βόλου.