Συνεχίζει να δείχνει τα… δόντια του ο Διαγόρας

Πανέτοιμος μοιάζει ο Διαγόρας από τώρα για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, παρότι υπάρχει αρκετός χρόνος για την σέντρα στην Α’ κατηγορία. Η ομάδα του Ανδρέα Σταύρου πραγματοποίησε ακόμη μια καλή εμφάνιση και επικράτησε με 3-0 του ΑΕΡΑ στο Δημοτικό Στάδιο.

Ο γηραιός και στο τέταρτο φιλικό προετοιμασίας του είχε εξαιρετική εικόνα και μάλιστα ενάντια σ’ έναν αντίπαλο που αναμένεται και φέτος να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα, ωστόσο την δεδομένη χρονική στιγμή έδειξε πως θέλει χρόνο.

Κυρίαρχοι οι «κυανέρυθροι» στο πρώτο μέρος, κατάφεραν να πετύχουν τρία τέρματα σε μικρό χρονικό διάστημα και δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν τη νίκη.

Το σκορ άνοιξε ο Τσαγγάρης στο 30ο λεπτό με κοντινό σουτ μέσα από την περιοχή, έπειτα από κεφαλιά- πάσα του Μαρίνου.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Μαρίνου «έβγαλε» δεύτερη ασιστ και πάλι στον Τσαγγάρη που με κεφαλιά αυτή την φορά σημείωσε το 2-0 υπέρ της ομάδας του.

Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Κιοσέογλου σκόραρε με πλασέ μέσα από την περιοχή, αφού πρώτα προσπέρασε δύο αντιπάλους του.

Στο δεύτερο μέρος ο Διαγόρας είχε ορισμένες ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμα του, αλλά η μπάλα στο σουτ του Μαθιού σταμάτησε στο δοκάρι. Αυτή ήταν η σπουδαιότερη στιγμή στην επανάληψη και καταγράφθηκε με την συμπλήρωση μίας ώρα αγώνα.

Διαιτησία: Δουλγέρης, Μαυρουδής, Σαρρής

Συνθέσεις:

Διαγόρας: Κεφάλας, Πεταυράκης, Χειμωνέττος, Πομπού, Παπαδημήτρης, Γεωργιάδης, Αθανασίου Αντ., Μαρίνου, Κιοσέογλου, Τσαγγάρης, Γεωργαλλής

Έπαιξαν και οι: Κιουλτζής, Σαρρίκος, Μαθιός, Καλημέρης, Αθανασίου Π., Ευαγγέλου, Κόρλος, Καματερός, Πετράς

ΑΕΡΑ: Καλανδράνης, Μαλλιάκας, Κατσιδώνης, Γαργάλης, Γιαννακάκης, Λαουδίκος, Πλύγκος, Τριχιάς, Καλημέρης, Νικολής, Παναγιωτόπουλος

Έπαιξαν και οι: Στεφανής, Παπαβασιλείου, Καραγιάννης, Ροκάϊ, Κασιώτης, Κανελλόπουλος, Μίγκλης