Ήττα μέσα σ’ ένα πεντάλεπτο για την Ρόδο στο Παγκρήτιο

Τα δύο γρήγορα τέρματα που σημείωσε ο Εργοτέλης στο ξεκίνημα της αναμέτρησης ενάντια στην Ρόδο, έκριναν το παιχνίδι του Παγκρήτιου και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την δεύτερη ήττα των “ελαφιών” σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Οι “πράσινοι” με εξαίρεση το πρώτο διάστημα του παιχνιδιού όπου αιφνιδιάστηκαν και βρέθηκαν πίσω σε δύο τέρματα διαφορά, στάθηκαν πολύ καλά στο υπόλοιπο 90λεπτο, αλλά η… δουλειά είχε γίνει για τους Κρητικούς.

Το παιχνίδι πάντως ξεκίνησε με ευκαιρία για την Ρόδο. Ο Ευγεικός στο 10ο λεπτό έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο αντίπαλος γκολκίπερ απομάκρυνε δύσκολα τον κίνδυνο με τα πόδια.

Στην πρώτη επικίνδυνη επίσκεψη του Εργοτέλη στην περιοχή του Ράτζα άνοιξε το σκορ. Ήταν η φάση του 13ου λεπτού όυαν ο Καϊμακαμούδης με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, έπειτα από αδράνεια της άμυνας της Ρόδου.

Σαν να μην έφτανε αυτό για την ομάδα του νησιού μας, οι Κρητικοί πέτυχαν και δεύτερο τέρμα αμέσως μετά. Στο 16′ ο Πόϊ σέντραρε προς τον Καϊμακαμούδη και ο σκόρερ του πρώτου τέρματος γύρισε στον Καλέ, ο οποίος από κοντά σημείωσε το 2-0 γα την ομάδα του.

Αφού ξεπέρασε το… σοκ, η Ρόδος βγήκε μπροστά με στόχο να ξαναμπεί στο παιχνίδι, αλλά η κεφαλιά του Ευγενικού στο 29′ πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Στην επανάληψη ο Εργοτέλης έδωσε χώρο και προσπάθησε να “χτυπήσει” στην κόντρα και να τελειώσει το παιχνίδι, την ίδια στιγμή που τα “ελάφια” δεν μπορούσαν να απειλήσουν την αντίπαλη εστία.

Η κεφαλιά του Λεάλ στο 56′ έφυγε άουτ, ενώ στο 68′ ο Πόϊ αστόχησε μέσα από την μικρή περιοχή.

Απ’ την μεριά της η Ρόδος “σπατάλησε” την μεγαλύτερη ευκαιρία της στο β’ μέρος στο 76ο λεπτό όταν ο Τάντις έκανε ένα δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή και έστειλε την μπάλα άουτ.

Διαιτησία: Γκάμαρης (Αθηνών), Κοκμότος (Ρεθύμνου), Βυζιργιαννάκης (Ρεθύμνου)

Συνθέσεις:

Εργοτέλης: Στεφανάκης, Καρράς, Τσουμάγκας, Τζανής, Δημήτρης, Βογιατζής, Πόι, Ντομίνγκεζ, Καιμακαμούδης, Λεάλ, Καλέ (60’ λ. τρ. Κοιλιάρας)

Ρόδος: Ράτζα, Στάτης, Καντιμοίρης, Νικήτας (61’ Βολονάκης), Ανδρίκος, Τζιβίλογλου, Χατζηλιόντας, Κουρούπης, Ιμεραλιλάι (76’ Κωνσταντίνου), Τάντιτς (83’ Καμπούρης), Ευγενικός