“Καθάρισε” την πρόκριση με Γουλόπουλο η Κύπρος μέσα στην Σύμη

Εύκολο πρωινό είχε η Κύπρος κόντρα στην Σύμη για την α’ φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου “Αυγουστίνος”. Η ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου επικράτησε με 1-4 στο γειτονικό νησί της ομώνυμης τοπικής ομάδας, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τέλη Γουλόπουλο που πέτυχε χατ- τρικ.

Παρότι αγωνίζονταν εκτός έδρας η ομάδα της Ρόδου μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 10ο λεπτό ο Γουλόπουλος έγραψε το 0-1 με σουτ έξω από την περιοχή, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 16ο λεπτό με πλασέ έκανε το 0-2 που πάντως δεν ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Λίγο πριν την ανάπαυλα (42′) ο Τσαβαρής στην προσπάθεια του να απομακρύνει τον κίνδυνο από την άμυνα του, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-3 της Κύπρου.

Όλα είχαν κριθεί από το πρώτο 45λεπτο και στην επανάληψη τα πάντα είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα. Πάντως ο Γουλόπουλος με ωραίο τελείωμα μέσα από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4 με το τρίτο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι.

Το σκορ “έκλεισε” στο 70ο λεπτό ο Τσίκκης που με το τέρμα της τιμής για την Σύμη διαμόρφωσε το 1-4 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτησία: Ζαννετίδης, Πατσιόπουλος, Σαρρής

Συνθέσεις:

Σύμη: Τσαβαρής, Χατζηπέτρος Ν., Καραγιάννης, Λεβεντέρης, Μεγαλούδης, Κουμπιάδης, Τσαβαρής Ν., Χατζηπέτρος Μ., Τσίκκης, Καραβαΐλης, Ζουρούδης

Κύπρος: Αγγελόπουλος (46′ Δραγατάκης), Βασιλείου, Σκούμπρος, Μπάρτζος, Μακριάς, Κρητικός, Τσακμακίδης, Ροδίτης, Αγγελάκης, Καραμπάτζος, Γουλόπουλος