Με συμμάχους τα… δοκάρια και 9 παίκτες “απέδρασε” με βαθμό από την Τήλο ο Άγιος Ισίδωρος

Μαχητική ψυχή… κατέθεσε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Τήλου ο Άγιος Ισίδωρος που με την… βοήθεια των δοκαριών πήρε παλικαρίσια “λευκή” ισοπαλία (0-0) από την τοπική ομώνυμη ομάδα στο εναρκτήριο ματς για την 2η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας (α’ όμιλος).

Με εννέα ποδοσφαιριστές τελείωσαν τον αγώνα οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο στάθηκαν και τυχεροί πέραν της μαχητικότητας τους αφού οι αντίπαλοι τους σημάδεψαν τέσσερις φορές τα δοκάρια.

Παράλληλα ο “Άγιος” είχε σε εξαιρετική ημέρα τον Παναγιώτη Αναστασά, αφού ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων είπε “όχι” σε όλες τις επιθετικές προσπάθειες των Τηλιακών, ενώ όσες… περνούσαν δεν έβρισκαν τον στόχο.

Έτσι στο πρώτο 45λεπτο οι δύο ομάδες πήγαν στ’ αποδυτήρια χωρίς να υπάρχει σκορ και μεγαλύτερη ευκαιρία αυτή του 30ου λεπτού όπου η προσπάθεια του Μόσχου σταμάτησε στο δοκάρι.

Στην επανάληψη η Τήλος ενέτεινε τις προσπάθειες της για να πετύχει ένα τέρμα, αλλά στο 54′ ο Ηρακλής Σακελλάρης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Ακολούθησαν οι αποβολές του Αντωνόπουλου και Σάββενα μέσα σ’ ένα πεντάλεπτο (60′, 65′) αμφότερες για δυνατά μαρκαρίσματα σε αντίπαλο που άφησαν τον Άγιος Ισίδωρο με εννέα ποδοσφαιριστές.

Στο 68′ ο Μόσχος μπορεί να “νίκησε” τον Αναστασά που δεν μπόρεσε να αντιδράσει στο σουτ του, αλλά όχι και το… δοκάρι που τον σταμάτησε για δεύτερη φορά στο ματς και τρίτη συνολικά την ομάδα του.

Όσο περνούσε η ώρα, ολοένα και αυξάνονταν η πίεση της Τήλου ωστόσο βρήκε απέναντι της σε φοβερή κατάσταση τον έμπειρο τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων που διατήρησε το μηδέν, ενώ στο 85′ ο Κώστας Σακελλάρης συμπλήρωσε… καρέ δοκαριών για την ομάδα του και το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα του παιχνιδιού.

Διαιτησία: Σπάρταλης, Τσέτσος, Μαυρουδής

Συνθέσεις:

Τήλος: Χατζηνικόλας, Ρούκο, Οίκουτας, Χριστοφής, Νικολής, Χατζηφούντας, Σακελλάρης Κυριάκος, Σακελλάρης Ηρ., Οικονόμου (81′ Σακελλάρης Κ.), Αγκόλι, Μόσχου

Άγιος Ισίδωρος: Αναστασάς Π., Ταμπουράς, Αντωνόπουλος, Σάββενας Μ., Δημητράκης, Βονάκης, Μόσχου (78′ Σάββενας Κ.), Γεωργαλλής Αργ., Μάνι (68′ Γεωργαλλής.), Διακοπαρασκευάς (90′ Αναστασάς), Καλαεντζής