“Χ”ωρίς νικητή το Αναγέννηση Έμπωνας- Πολυβώτης

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα στην Αναγέννηση Έμπωνας και τον Πολυβώτη που διεξήχθη στο γήπεδο Σαλάκου για την 2η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας (β’ όμιλος), καθώς οι δύο ομάδες “κόλλησαν” στο 1-1 παρά την διάθεση που έδειξαν για το τρίποντο.

Στο πρώτο μέρος πιο κινητική ήταν η ομάδα του Έμπωνα ωστόσο δεν κατάφερε να παραβιάσει την αντίπαλη εστία, καθώς στην σπουδαιότερη ευκαιρία που της παρουσιάστηκε στο 45λεπτο ο Λογοθέτης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στην επανάληψη και με το γκολ του Προκόπη Χαρτοφύλλη στο 50′ έγραψαν το 0-1, έχοντας σε εξαιρετική κατάσταση στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος τον έμπειρο επιθετικό που βρήκε ξανά δίχτυα μετά το χατ- τρικ της πρεμιέρας.

Όπως γίνεται αντιληπτό οι “πράσινοι” μετά το τέρμα που δέχθηκαν αναζήτησαν την άμεση ισοφάριση και τα κατάφεραν στο 65′ με την κεφαλιά του Λογοθέτη που έγραψε το 1-1.

Μέχρι το φινάλε υπήρξαν κάποιες ευκαιρίες εκατέρωθεν αλλά καμία ομάδα δεν πανηγύρισε, αν και αυτή που έφτασαν πιο κοντά στο γκολ ήταν η Νισύριοι με το σουτ του Όλπη στο 90′ όπου η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτησία: Παπαγιαννίδης, Βούλγαρη, Πλάτσης

Συνθέσεις:

Αναγέννηση: Φλοσκάκης, Πεζουβανάκης, Γιασιράνης (60′ Σφυράκης), Καρακόπουλος, Κωνσταντάκης, Κρομμύδας, Χατζηγιαννάκης, Σιφωνιός (46′ Στάμπουλης), Φλοσκάκης Π. (55′ Κατινάκης), Σακαρέλλης, Λογοθέτης

Πολυβώτης: Φωτιάδης, Καρακωνσταντίνος, Καραγιάννης, Παπαδάκης (75′ Χαρτοφύλλης Ν.), Φωτείνης, Όλπης, Χατζηνικόλας Β.Κ., Πατρίκης (80′ Κάσδγαλης), Χατζηνικόλας Β.Δ., Σφακιανός, Χαρτοφύλλης Π.