Ακάθεκτος συνεχίζει ο Διαγόρας

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα ο Διαγόρας πέτυχε ακόμη μια νίκη στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries επικρατώντας με 5-0 του Ποσειδώνα Καρπάθου στο γήπεδο Κρεμαστής και έκανε το 4X4.

Χρειάστηκαν 20′ για να ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα η ομάδα του Ανδρέα Σταύρου όταν ο Κιοσέογλου εκτέλεσε εύστοχα το χτύπημα πέναλτι και έγραψε το 1-0 μετά από παράβαση που κέρδισε ο Πεταυράκης.

Δύο λεπτά αργότερα (22′) ο Πεταυράκης σέντραρε, ο Μαθιός πήγε να έρθει σε επαφή με την μπάλα και ο Καζηλιέρης την έστειλε άθελα στο βάθος της εστίας για το 2-0 του Διαγόρα.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης (46′) ο Γεωργαλλής με ατομική προσπάθεια απέφυγε όποιον βρήκε μπροστά του και έκανε το γύρισμα στον Κιοσέογλου που από κοντά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Πέντε λεπτά αργότερα (51′) ο Μαθιός με ωραία μπαλιά βρήκε τον Γεωργαλλή που πλάσαρε εύστοχα για το 4-0, ενώ το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Αντώνης Αθανασίου με πλασέ μέσα από την περιοχή στο 58ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στο 80′ ο Φλεβάρης με σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και έχασε την ευκαιρία να χριστεί σκόρερ.

Διαιτησία: Παπαγιαννίδης, Καλκαβούρας, Βασιλείου

Συνθέσεις:

Διαγόρας: Δαρζέντας, Χειμωνέττος, Παπαδημήτρης, Πομπού, Αθανασίου Αντ., Κιοσέογλου (55΄Κόρλος), Γεωργαλλής (67΄Καματερός), Τσαγκάρης, Μαθιός, Πεταυράκης (57′ Φλεβάρης)

Ποσειδών: Γαλάνης, Τσιαβέλης, Σπυρίδης (79′ Τσάμης), Σπανός, Καζηλιέρης(76΄Χριστόπουλος), Μαντιναίος, Κουλάϊ, Γιαλουράκης, Καράλης, Τσιπιτζίδης, Βασειλιώτης (65′ Καουκάκης)