“Κοίταξε” στα μάτια τον ΟΦΗ, αλλά ηττήθηκε στις λεπτομέρειες ο ΑΣΤΙΡ

Γλυκόπικρη γεύση άφησε το αποτέλεσμα του ΑΣΤΙΡ στην πρεμιέρα της Β’ Εθνικής γυναικών. Η ομάδα του νησιού μας κοίταξε στα μάτια τον ΟΦΗ που είναι το φαβορί για τον τίτλο, ωστόσο ηττήθηκε στις λεπτομέρειες στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων.

Το σκορ για της Κρητικές άνοιξε η Κοκοτσάνη στο 36ο λεπτό, ωστόσο το συγκρότημα του Αλέξανδρου Κολιάδη “βρήκε” την ισοφάριση στο δεύτερο ημίχρονο.

Η Φιλιππάκου στο 60ο λεπτό ανατράπηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή μετα απο ωραία ενέργεια και ο διαιτητής έδειξε αμέσως το σημείο του πέναλτι από το οποίο η Van Leekwen ισοφάρισε σε 1-1.

Οι γηπεδούχες “κρατούσαν” το θετικό σκορ κόντρα σ’ έναν σπουδαίο αντίπαλο που έχει στόχο το πρωτάθλημα και την άνοδο, αλλά στο 83ο λεπτό η Κοκοτσάκη με το δεύτερο προσωπικό της τέρμα σημείωσε το 1-2 και χάρισε τη νίκη στην ομάδα της Κρήτης.

Διαιτησία: Παπαβασιλείου, Τσέτσος, Βούλγαρη

Συνθέσεις: 

ΑΣΤΙΡ: Δεστούνη, Γιαννίκου (79′ Γαϊτάνου), Παπαμιχαήλ, Κοτσάνη, Ιακωβίδου, Καλλιγιάννη (51′ Γρηγοριάδη), Κουγιού, Χατζηλιάμη, Φιλιππάκου, Van Leekwen, Κτενά (62′ Κρητικού)

ΟΦΗ: Αποστολάκη, Συμεωνίδη, Παπαδάκη, Αγγελάκη (58′ Σηφάκη), Γιανούτσου, Τριβυζάκη, Κουνάλη, Χριστάκη (58′ Σταμπούλη), Κοκοτσάκη (84′ Σιλλιγάρδου), Κυδωνάκη, Νικηταρά