Μοιρασιά στην εκπνοή στ’ Αφάντου

Δραματικό φινάλε είχε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Άγιο Λουκά και την Αδελφοσύνη στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Β’ κατηγορίας (β’ όμιλος), ενώ το τελικό 2-2 στο γήπεδο Αφάντου χάρισε από έναν πόντο σε κάθε ομάδα.

Πολύ νωρίς οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με τον Λαουδίκο στο 10ο λεπτό, αλλά στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 55′ ο Μιχάλης Παπαδόπουλος έφερε το ματς στα ίσα.

Ο ίδιος παίκτης έκανε την ανατροπή στο 80ο λεπτό για τους φιλοξενούμενους που προηγήθηκαν με 1-2, αλλά η τελική… λέξη άνηκε στους Αφαντενούς που βρήκαν τον τρόπο στο 93′ και με το τέρμα του Μοσχηδιού ισοφάρισαν σε 2-2 και πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Διαιτησία: Σπάρταλης, Δουλγέρης, Αχιολάς

Συνθέσεις:

Άγιος Λουκάς: Γουργούλιας, Μοσχηδιού, Μακρυδημήτρης, Μοσχούς, Ηλίας, Διακίδης (88’ Σέντης), Λόγγος, Κανέλλος (71’ Μπακίρης), Μπάλα, Λαουδίκος, Χατζηγεωργίου (88’ Τζελάϊ)

Αδελφοσύνη: Παπαδόπουλος, Ζαμαντάκης, Αποστόλου, (42’ λ.τρ. Τσιαντούλας) Σκουλούδης, Παπαδόπουλος Μ., Λιούρας, Προβιάς (60’ Τοπάλ), Παπαχριστοδούλου (77’ Παπαδόπουλος Κ.), Στάππας, Χατζη Ομερ Ταμπάκ, Γεωργάλλης