Πρόκριση ΑΕΡΑ-τη για την Κατταβιά

Εκτός συνέχειας του κυπέλλου “Αυγουστίνος” κατάφερε να αφήσει τον ΑΕΡΑ η Κατταβιά που επικράτησε με 2-0 στο γήπεδο ΕΑΚ με τον… αέρα της εντυπωσιακής μέχρι στιγμής πορείας στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας.

Μπορεί η κυκλοφορία της μπάλας στο πρώτο μέρος να άνηκε στους Αφαντενούς που έδειχναν να ελέγχουν το παιχνίδι, ωστόσο η ομάδα από τη Νότια Ρόδο άνοιξε το σκορ κόντρα στην ροή του αγώνα.

Συγκεκριμένα στο 40ο λεπτό ο Αζίζ με ωραίο σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 1-0 βάζοντας σε θέση οδηγού την ομάδα του.

Στην επανάληψη τα νεύρα ήταν πολλά και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να… έρθουν τρεις αποβολές. Αρχικά στο 70′ ο Μαλλιάκας για διαμαρτυρία προς τον διαιτητή δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε με δέκα ποδοσφαιριστές τον ΑΕΡΑ, ενώ ακολούθησαν οι αποβολές του Αυγέρη της Κατταβιάς στο 88′ με δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα και του Κατσιδώνη που αποβλήθηκε με απ’ ευθείας κόκκινη στο 93′ για έντονη διαμαρτυρία προς τον επόπτη.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν προηγηθούν οι παραπάνω αποβολές, ο διαιτητής είχε δείξει την δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) στον Σαλαμαστράκη όταν θεώρησε ότι στο 68ο λεπτό έκανε καθυστέρηση στην εκτέλεση του ελεύθερου, ωστόσο την… πήρε πίσω όταν ενημερώθηκε από τον επόπτη του πως ο ίδιος ήταν υπεύθυνος για την καθυστέρηση διότι του επισήμανε σε πιο σημείο να τοποθετήσει την μπάλα.

Το ματς τελείωσε οριστικά στο 90′ όταν η Κατταβιά “χτύπησε” στην αντεπίθεση και σκόραρε με τον Ντούπη που διαμόρφωσε με εύστοχο πλασέ από θέση τετ α τετ το 2-0.

Διαιτησία: Δουλγέρης, Μπερδεμπές, Σαρρής

Συνθέσεις: 

Κατταβιά: Παπαβεργής, Κουμπιάδης, Αυγέρης, Ανανιάδης, Μαίλης, Σαλαμαστράκης, Μαριεττάκης, Κουλιμπαλί (86’ Στεφανάκης), Δράκος, Νασσόπουλος, Μήτρου (77’ Ντούπης)

ΑΕΡΑ: Καστριτσέας, Μαλλιάκας, Δανάς, Γαργάλης, Συμεωνίδης, Κανελλόπουλος (60’ Κατσιδώνης), Φιλιππάκος (81’ Ροκάϊ), Γιαννακάκης, Τριχιάς, Στεφανάκης (50’ Νικολής), Πλύγκος