Πρόκριση στο… ρελαντί για τον Άρη στη Νίσυρο

Εύκολο πρωινό είχε ο Άρης Αρχαγγέλου που επιβλήθηκε με 0-4 του Πολυβώτη στο γήπεδο Νισύρου και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου “Αυγουστίνος”.

Παρότι η αποστολή των κιτρινόμαυρων ταξίδεψε στο γειτονικό νησί χωρίς όλα τα “όπλα” της, οι Νισύροι είχαν ρόλο… κομπάρσου στο ματς και οι Αρχαγγελίτες πρωταγωνιστικό λόγω και της διαφοράς κατηγορίας των δύο ομάδων.

Πολύ νωρίς (8′) το συγκρότημα του Γιώργου Σταυριανού άνοιξε το σκορ, καθώς ο Καραγιάννης στην προσπάθεια του να απομακρύνει τον κίνδυνο έστειλε την μπάλα άθελα του στα δίχτυα της ομάδας του.

Λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου ο Άρης που ήταν κυρίαρχος στο ματς κατάφερε να κάνει δύο τα τέρματα του, χάρις το διαγώνιο σουτ του Μπαϊρακτάρη μέσα από την περιοχή.

Στο 67′ ο Πατσιαούρας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3 για την ομάδα του και το τελικό 0-4 διαμόρφωσε ο Μπαϊρακτάρης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι.

Διαιτησία: Πατσιόπουλος, Φασουλάρης, Μπάρκας

Συνθέσεις:

Πολυβώτης: Φωτιάδης, Καραγιάννης Ι., Παπαδάκης (71′ Χρτοφύλλης Π.), Κάσδαγλης, Σφακιανός Α., Χατζηνικολάου Β.Δ. (68′ Φασιανός), Χατζηνικολάου Β.Κ., Κοντογιάννης, Καρακωνσταντίνος (55′ Καραγιάννης Γ.), Κάκιας, Αδράχτας

Άρης: Βαρέλης, Γκίκας (68′ Φαρμακαλής Β.), Μάλλιος, Συμεωνίδης (50′ Μαγιόγλου), Ζαρκαδούλας, Μάλλιος, Κουτσουμπάρης, Κοτσίκος (77′ Γιαννιού), Κοντόγιαννος, Μπαϊρακτάρης, Παρδαλός, Πατσιαούρας.