Τον “πλήγωσε” στο φινάλε ο… συνονόματος του

Ακόμη πιο πίσω στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή έμεινε ο Αστέρας Μασσάρων που ηττήθηκε με 1-0 από τον Αστέρα στην Παστίδα με γκολ που επιτεύχθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Οι Μασσαρενοί που “καίγονταν” περισσότερο για βαθμό η βαθμούς, προσπάθησαν να διασφαλίσουν το μηδέν στην άμυνα τους και να κάνουν την “ζημιά” στην αντεπίθεση.

Μετά από ενα πρώτο μέρος όπου οι φάσεις ήταν ελάχιστες μπροστά από τις δύο εστίες, ο γηπεδούχος Αστέρας αύξησε την πίεση του προς την αντίπαλη περιοχή.

Στο 55′ ο Καρκαγιάννης είπε “όχι” στο καλό σουτ του Καρύδη, ενώ λίγο αργότερα (57′) οι Παστιδενοί ζήτησαν πέναλτι του γκολκίπερ του Αστέρα πάνω στον Λολάκη, αλλά ο διαιτητές διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Με την συμπλήρωση μιας ώρα αγώνα (60′) οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν λόγω αποβολής του Μαυριού με δεύτερη κίτρινη κάρτα για δυνατό μαρκάρισμα και οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν με δέκα ποδοσφαιριστές.

Η πίεση των παικτών του Κώστα Πάττα αυξήθηκε, ωστόσο ο Καραγιάννης στο 73′ κράτησε ανέπαφη την εστία του με επέμβαση στο απ’ ευθείας χτύπημα φάουλ από τον Πάπα.

Εν τέλει οι γηπεδούχοι… βρήκαν το γκολ στο 92′ μετά από γέμισμα του Ισκά που απομάκρυνε ο Καραγιάννης με γροθιές και μακρινό τελείωμα στην επαναφορά του Λολάκη που σημείωσε το 1-0.

Υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες των Μασσαρενών στην φάση του γκολ, υποστηρίζοντας πως υπήρξε επιθετικό φάουλ πάνω στον τερματοφύλακα τους και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Ερτζάν Κιλασίν.

Διαιτησία: Δουλγέρης, Βασιλείου, Σταυρούλιας

Συνθέσεις:

Αστέρας Π.: Παπαμιχαήλ Ρ., Φελεσάκης, Καρύδης (82′ Αποστολάτος), Χαριτάκης, Κυπριώτης (71′ Πολυχρόνης), Μπάρδης, Στεργιόπουλος, Ισκάς, Καλαγρής, Λολάκης, Πάπα

Αστέρας Μ.: Καραγιάννης, Μαυριός, Διονυσακόπουλος, Κιλασίν Ε., Μπαϊρακτάρης, Κώστας, Καλοπήτας, Στογιανόφσκι (72′ Κιλασίν Χ.), Λούππος (46΄ Χατζημανώλης Μ., 82′ λ. τρ. Δημητριάδης), Πλαγγέντης, Μίρτσεφ