“Ροπαλιές” με το… καλημέρα και τεράστιο διπλό για τον Ηρακλή

Τεράστια νίκη στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή σημείωσε ο Ηρακλής Μαριτσών με σκορ 1-2 μέσα στο Παραδείσι επί του Κλεάνθη.

Οι πράσινοι πριν καλά- καλά συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο του αγώνα είχαν πετύχει δύο τέρματα.

Αρχικά στο 3′ ο Μπάμπης Βασιλώττος πήρε το “ριμπάουντ” μετά την απόκρουση του Καστανάκη στο σουτ του Καρίκη και έγραψε το 0-1 και εν συνεχεία ο ίδιος παίκτης σούταρε και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 0-2 έπειτα από κόντρα της μπάλας πάνω στα πόδια του Παναγιώτη Καρίκη.

Στο 43′ ο Παπακωνσταντής με απ ευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στην συμβολή των δοκών και έχασε την ευκαιρία για κάνει τρία τα τέρματα της ομάδας του.

Δοκάρι είχαν και στο 46′ με τον Καλημέρη οι γηπεδούχοι, οι οποίοι μείωσαν σε 1-2 με μια… καραμπόλα στην απομάκρυνση του Σκυλλά πάνω στον Γκινή.

Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και οι φιλοξενούμενοι πήραν μια σπουδαία νίκη.

Διαιτησία: Γιαννουκάς, Μπέκας, Μαυρουδής.

Συνθέσεις:

Κλεάνθης: Καστανάκης, Γιατσιάτσος, Καρίκης, Γιαννίκος, Μαριάς, Ποζατζίδης, Γκινής, Πελέκης, Κρομμύδας (62’ Λερογιάννης), Πλύγκος (81’ Θάνος), Καλημέρης

Ηρακλής Μαριτσών: Σκυλλάς, Λενιού, Τσούφιος, Σαχίνης, Παπακωνσταντής, Μπιγκό, Σκόρπος, Ανδρεόπουλος, Καρίκης Γ.Δ. (74’ Μπιλιάς), Βασιλώττος Χ. (81’ Βασιλώττος Ε.), Τριχιάς (90’ Κούρος)