Νίκη γοήτρου για Κλεόβουλο

Γήπεδο Λίνδου (17.15):Κλεόβουλος-Ποσειδών Κ  4-1

37′ Κακλαμάνος Α. 1-0

69′ Τσάμης 1-1

71′ Κακλαμάνος Α 2-1

80′ Βίζλα 3-1

84′ Κολιάδης

Σ’ έναν αγώνα χωρίς βαθμολογική σημασία, ο Κλεόβουλος  πήρε τη νίκη με αντίπαλο τον Ποσειδώνα. Κινητήριος μοχλός του Κλεόβουλου ήταν ο Δήμος Παπαοικονόμου. Ο Ποσειδώνας προδόθηκε σε πολλές φάσεις από την αστοχία του.
Στο14’ Σουτ του Αλέκου Κακλαμάνου έξω από την περιοχή, έφυγε άουτ.
Στο16’ δυνατό σουτ του Νασόπουλο, μπλόκαρε ο Διακογεωργίου. Στο 37’  Σέντρα του Παπαοικονόμου, ο  Αλέκος Κακλαμάνος με πλασέ το 1-0
Στο 48’  Εκτέλεση φάουλ του Μανώλη Σπανού και εξαιρετική επέμβαση του Διακογεωργίου.
Στο 53’ Ο Παπαοικονόμου σούταρε, για να διώξει ο Γαλάνης, αλλά στη συνέχεια έπιασε νέο σουτ ο Αλέκος Κακλαμάνος, απομακρύνοντας στη γραμμή ο Χριστόπουλος.
 Στο 68’ Σέντρα του Κουτολο για το Μανώλη Σπανό, ο οποίος μέσα από την περιοχή πλάσαρε, αλλά έδιωξε με προβολή στη γραμμή ο Κωστάκης.
Στο 69’ Εκτέλεση κόρνερ, ο Τσιάμης με προβολή έκανε το 1-1.
 Στο 71’ Ο Παπαοικονόμου σέντραρε, ο Γαλάνης απόκρουσε, όμως ο Αλέκος Καλαμάνος με προβολή έκανε για  τον Κλεόβουλο 2-1
80’ Ο Λάκης Καλαμάνος  έδωσε στο Βίλζα  με πλασέ παρά την απόκρουση του Γαλάνη, η μπάλα πέρασε ελάχιστα τη γραμμή της εστία σκοράροντας 3-1
84’ Εκτέλεση κόρνερ για τον Κλεόβουλο,  ο Κολιάδης και με δυνατό σουτ  έξω από την περιοχή έκανε το  4-1.
 Διαιτησία  Αυγενικού, Μοσχάτος,Τσιβίτης
Κλεόβουλος: Διακογεωργίου, Πιτσουρδάκης, Κακλαμάνος Λ., Κωστάκης, Χαμιτάι, Παναγιώτου Β. (75’ Κολιάδης), Κουκουτσέλας, Παπαοικονόμου, Κακλαμάνος Α., Γανωτάκης (76’ Βίλζα), Χαρίτος.
Ποσειδών: Γαλάνης, Χριστόπουλος, Κούτολο, Σπανός Ι., Πουζουκάκης (46’ Τσάμης), Τσιπιζίδης, Μαντινάος, Τσιαβέλης, Βιτώρης (86’ Χατζηγεωργίου), Νασόπουλος, Σπανός Ε. (76’ Παναγιώτου Γ.).