“Κλείνει” Χατζηκοσμά, στην έξοδο ο Γκινής

Κινητικότητα υπάρχει τις τελευταίες ημέρες στις τάξεις του Κλεάνθη με στόχο του τεχνικού επιτελείου και των διοικούντων του συλλόγου την δημιουργία του καλύτερου δυνατού έμψυχου δυναμικού εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Παραδεισιώτες είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Στέργου Χατζηκοσμά, ενός παίκτη με παραστάσεις από τις εθνικές κατηγορίες και σταθερή πολύ καλή παρουσία στα γήπεδα του τοπικού μας ποδοσφαίρου σε όποια ομάδα και αν αγωνίστηκε.

Την τελευταία σεζόν κατέκτησε το νταμπλ (πρωτάθλημα και κύπελλο Δωδεκανήσου) με την φανέλα του Διαγόρα και μετά την αποχώρηση του, αρκετές ομάδες ενδιαφέρθηκαν ζεστά για την απόκτηση του.

Όπως φαίνεται οι “ροσονέρι” είναι αυτοί που θα κάνουν δικό τους τον 25χρονο ποδοσφαιριστή που αναμένεται να δώσει το κάτι παραπάνω στον Κλεάνθη.

Απ’ την άλλη, ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής στην μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν.

Πρόκειται για τον Φανούρη Γκινή που βρίσκεται στην έξοδο, με τον Φοίβο περιμένει την τυπική αποδέσμευση του παίκτη για να… χτυπήσει αφού τον ενδιαφέρει η περίπτωση του, ενός παλιού γνώριμου ποδοσφαιριστή.