Άγιος Γεώργιος “καλεί” Παπαδόπουλο

Το “χτίσιμο” της ομάδας του Αγίου Γεωργίου εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου συνεχίζεται και μετά τις δύο πρώτες προσθήκες (Χάρης Σκυλλαράκης, Γιάννης Πατουχέας), οι “κιτρινόμαυροι” έχουν εντοπίσει τον επόμενο στόχο τους που είναι ο Γιάννης Παπαδόπουλος.

Ο έμπειρος αμυντικός που έχει φορέσει στο παρελθόν την κιτρινόμαυρη φανέλα με μεγάλη επιτυχία, τα τελευταία χρόνια λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν αγωνίστηκε σε κάποια ομάδα και σκοπός της διοίκησης του “Αγίου” είναι να τον πείσει να φορέσει εκ νέου τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Πρόκειται για έναν παίκτη που θα αποτελεί ποιότητα για την Β’ κατηγορία παρά το “διάλειμμα” απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους, αφού έχει δείξει τα… διαπιστευτήρια του στα γήπεδα πρώτης και δεύτερης κατηγορίας όπου αγωνίστηκε με τις φανέλες του Αγίου Γεωργίου και του Αστέρα Μασσάρων.

Αγωνίζεται με ευχέρεια σ’ όλες τις θέσεις της άμυνας και πλέον το… μπαλάκι έχει πέσει στο δικό του… γήπεδο από την διοίκηση των Μαλωνιτών με την πρόταση συνεργασίας που έχει στα χέρια του. Μένει να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει το παράδειγμα των Σκυλλαράκη και Πατουχέα ή “γράψει” έναν ακόμη χρόνο χωρίς παρουσία στα γήπεδα του τοπικού μας.

Οι άνθρωποι του Αγίου Γεωργίου πιστεύουν πολύ στην ποιότητα και τις ικανότητες του Παπαδόπουλου και γι’ αυτό τον λόγο είναι διατεθειμένοι να του δώσουν όσο χρόνο χρειάζεται για να αποφασίσει, πιστεύοντας και και αυτός στο τέλος θα συμβάλει στη νέα προσπάθεια που γίνεται στον σύλλογο.

Παράλληλα η διοίκηση βρίσκεται σε συζητήσεις με τον αδερφό του, Κώστα Παπαδόπουλο, επίσης αμυντικό ώστε και αυτός να επιστρέψει στην ομάδα και να βοηθήσει τη νέα σεζόν.

Από τις πρώτες κιόλας κινήσεις της, η νεανική διοίκηση του Νίκου Καυκάκη δείχνει την πρόθεση της να ενισχύσει το ντόπιο στοιχείο με παιδιά που είτε αγωνίζονται σε άλλη ομάδα, είτε είχαν τα τελευταία χρόνια απομακρυνθεί από τον χώρο του ποδοσφαίρου για διάφορους λόγους.

Συζητήσεις γίνονται και με άλλους ποδοσφαιριστές ντόπιους και μη. Εντός των επόμενων ημερών θα υπάρξουν εξελίξεις, με τα κομμάτια του παζλ να συμπληρώνονται σιγά σιγά.