Εκκίνηση με ήττα για την Ρόδο

Δεν κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στον Ασπρόπυργο η Ρόδος, καθώς ηττήθηκε από την τοπική Ένωση με 1-0 στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής (6ος όμιλος).

Τα “ελάφια” στο πρώτο ημίχρονο είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά δυσκολεύονταν να δημιουργήσουν την μεγάλη φάση μπροστά από την εστία του αντίπαλου πορτιέρο.

Οι γηπεδούχοι έκλεισαν όλους τους διαδρόμους και αυτό είχε ως συνέπεια την κακή τελική πάσα από τους ποδοσφαιριστές του Πάρη Ανδράλα.

Στην επανάληψη το σκηνικό ήταν το ίδιο, με την μόνη διαφορά πως ανέβηκαν περισσότερο οι γηπεδούχοι και στο 65′ σε μία αδράνεια της “πράσινης” άμυνας, κατάφεραν να κάνουν το 1-0 με τον Ζωγράφο, σκορ που διατήρησαν μέχρι το φινάλε και πανηγύρισαν τη νίκη.

Διαιτησία: Μανούχος, Παπανικολάου, Γιαννίκος

Συνθέσεις:

Ασπρόπυργος: Διαμαντης, Χουστουλάκης, Αναστασίου, Στρατάκης, Νικολάου, Μάγγος (90′ Μπεχλής), Κατσίκης (86′ Πρέμπος), Νάκας, Σταγάκης, Ζωγράφος (70′ Σιδηρόπουλος), Χαϊκάλης

Ρόδος: Παναγόπουλος, Τσόπελας  (70 Αποστόλου), Κουρούπης, Ζώνας, Μκρτσιάν, Αυγενικού (40′ λ.τρ. Πάλλας), Πότσι (62′ Ιμεραλιλάϊ), Σερτζίνιο, Παβίσεβιτς, Λέκκας, Πινδώνης (60′ Μπανγκούρα)