Πρόκριση με… Ηρακλή για την Τήλο

Η Τήλος έγινε η πρώτη χρονικά ομάδα που πήρε το εισιτήριο για την δεύτερη φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου, καθώς επικράτησε στην έδρα της με 2-0 της Σύμης.

Το ματς κρίθηκε επί της ουσίας από την… άσπρη βούλα, την απόκρουση του Χατζηνικόλα και την εκτελεστική δεινότητα του Ηρακλή Σακελλάρη που βρήκε δίχτυα δύο φορές.

Αρχικά στο 65′ ο έμπειρος παίκτης ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του, ενώ ο Χατζηνικόλας δέκα λεπτά αργότερα (75′) απέκρουσε την εκτέλεση του Ζουρούδη από την άσπρη βούλα.

Η πρόκριση για τους Τηλιακούς “σφραγίστηκε” τρία λεπτά πριν το τέλος του αγώνα (87′) όταν ο Ηρακλής Σακελλάρης από κοντά έκανε το 2-0 και πλέον η ομάδα του θα αντιμετωπίσει τον Κλεάνθη.

Διαιτησία: Σπάρταλης, Τσέτσος, Πλάτσης

Συνθέσεις:

Τήλος: Χατζηνικόλας, Χατζηφούντας, Ρούκο, Σακελλάρης Κυρ., Οίκουτας, Χριστοφής (88′ Βογιατζής), Καλαϊτζάκης, Σακελλάρης Η., Αγκόλι, Φυλακούρης (80′ Σακελλάρης Κώστας), Οικονόμου

Σύμη: Χατζηπέτρος Π., Χατζηπέτρος Ν., Καραγιάννης, Σφακιανός, Λεβεντέρης Α. (79′ Φαρμακίδης), Ζουρούδης, Κουμπιάδης, Λεβεντέρης Π. (23′ λ. τρ. Καραβαΐλης), Τσίκκης, Λινγκάσι, Χότζα