“Κόλλησε” στο μηδέν ο Διαγόρας

Παιχνίδι που θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα απ’ όσους το παρακολούθησαν διεξήχθη στο γήπεδο Ζευγολατιού, όπου ο Πέλοπας Κιάτου και Διαγόρας έμειναν στο 0-0 για την 3η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής (6ος όμιλος).

Οι κυανέρυθροι με την ψυχολογία μετά τη νίκη κόντρα στην Προοδευτική πριν από μία εβδομάδα, αλλά και με το καλύτερο ποιοτικά ρόστερ πήγε στο Κιάτο με στόχο το τρίποντο που όμως δεν κατάφερε να πάρει λόγω και της καλοστημένης αμυντικής διάταξης των γηπεδούχων.

Η ομάδα του Νίκου Παντέλη απείλησε κυρίως με μακρινά σουτ και στημένες μπάλες, χωρίς όμως να καταφέρει να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία της.

Στον αντίποδα, και η ομάδα του Κιάτου δεν κατάφερε να δημιουργήσει και την περισσότερη ώρα η μπάλα παίζονταν κυρίως στον χώρο της μεσαίας γραμμή με τα λάθη να είναι αρκετά και από τις δύο πλευρές.

Στο πρώτο μέρος κάτι… κινήθηκε πάντως από πλευράς του “γηραιού” στην επίθεση, με τον Σουάνη στο 20′ να κάνει ένα ξαφνικό σουτ όπου η μπάλα κατέληξε άουτ.

Η μεγαλύτερη στιγμή πάντως ήρθε τέσσερα λεπτά αργότερα (24′) όταν ο Γεωργίου πλάσαρε από πλεονεκτική θέση και ο γκολκίπερ του Πέλοπα απέκρουσε την μπάλα σε κόρνερ.

Το φιλόδοξο μακρινό σουτ του Σουάνη στο 30′ έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια και έτσι ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ το πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη το θέαμα ήταν ακόμη πιο κακό. Οι δύο ομάδες έδειξαν να έχουν περισσότερο το… νου τους στην άμυνα και να μην δεχθούν τέρμα, παρά να κυνηγήσουν το γκολ για να πάρουν τη νίκη.

Μοναδική αξιόλογη ευκαιρία ήταν αυτή του 64ου λεπτού για λογαριασμό του Πέλοπα, όπου ο Στεφανάκος είδε το σουτ του Μυργιώτη να φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο του δοκάρι.

Μέχρι το τέλος δεν έγινε κάτι το αξιοσημείωτο, παρά το ανέβασμα του Διαγόρα στα τελευταία λεπτά για να απειλήσει την εστία του Πέλοπα.

Διαιτησία: Κορδολαίμης, Πολυχρονιάδης, Κάλλης

Πέλοπας: Ριζάι, Τουμπανάκης (46’Παπαβασιλειου), Μιχαλόπουλος, Κουρουμάλης, Παπαδόπουλος, Νάλκος, Γάλας (83’ Ροθώνης), Πράτος (70′ Θεοδωρόπουλος), Μυργιώτης, Μπούκης, Αναγνωστόπουλος.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Στεφανάκος, Ευαγγελιδάκης, Προβατίδης, Σιλιγαρδάκης, Γεωργίου (80’ Παναγιωτίδης), Σουάνης (60’Παυλίδης), Γιόνδης, Σκάρος (70′ Βελλίνης), Βελέτης, Λάμπρου, Ρούνιτς