Προκρίθηκε στην παράταση ο Καλυμνιακός

Σε ένα παιχνίδι εξαιρετικό από πλευράς θεάματος αφού σημειώθηκαν οκτώ (!!) τέρματα ο Καλυμνιακός επικράτησε με 5-3 της Α.Ε Λέρου για το κύπελλο Δωδεκανήσου στην παράταση. 3-3 ήταν η κανονικά διάρκεια του παιχνιδιού.

Με το ξεκίνημα του παιχνιδιού η Α.Ε Λέρου κατάφερε να προηγηθεί σε μια κόντρα επίθεση με τον Ηλία Καράγκιολη στο 10ο λεπτό με τον Καλυμνιακό να απαντά άμεσα και να ισοφαρίζει με ωραία ενέργεια και πλασέ του Κλειδαρά στο 25’ ενώ στο 35’ ο Φράγκος με μακρινή εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-1 για την ομάδα του.

Η ΑΕΛ παρόλο αυτά κατάφερε να βγάλει αντίδραση πριν τελειώσει το πρώτο μέρος αφού ο Αντώνης Πλόχωρος στο 43’ έφερε το ματς στα ίσια για την ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Καλυμνιακός έψαχνε το γκολ της πρόκρισης και στο 68’ πήρε κεφάλι στο σκορ με το δεύτερο γκολ του Γιώργου Κλειδαρά και φαινόταν πως η ομάδα του Γιάννη Χατζησμάλη θα πάρει την πρόκριση.

Η ΑΕΛ όμως είχε και πάλι απάντηση. Πίεσε στα τελευταία λεπτά και κατάφερε με τον Συριδάκη στο 90’ να στείλει το ματς στις καθυστερήσεις.

Εκεί οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης με τέρματα απ’ τους Σάββα Τρικοίλη και Σταμάτη Κάννη έφτασαν στη νίκη με 5-3 και πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου.

Ιδιαίτερα κινητικός ο Γιώργος Κλειδαράς για τον Καλυμνιακό ο οποίος μάλιστα πέτυχε και δύο γκολ στην αναμέτρηση.

Παράπονα για ένα πέναλτι έχουν απ’ τον Φραγκιαδάκη οι φιλοξενούμενοι. Χωρίς πρόβλημα οι Πατσιαούρας και Γεωργιτσόπουλος

Συνθέσεις:

Καλυμνιακός (Γιάννης Χατζησμάλης):  Λελέκης, Κοτσάνης, Τρικοίλης Σ., Φράγκος, Κλειδαράς (75′ Χουρδάς), Τρικοίλης Γ. (81′ Σαρούκος), Κάννης, Αλαχούζος (88′ Κασιώτης), Καμπούρης, Λελέκης (78′ Πιλάτος), Μαγκούλιας

Α.Ε Λέρου (Διαμαντής Τσάτσος): Γιάνναρος, Αλεξόπουλος (46′ Μεραμπελιώτης), Ακογλάνης, Καστής, Κουρεβέλλης, Τσάτσος, Ηλίας, Σούλος (81′ Πέτρου), Πλόχωρος (61′ Κόκκαλης), Γκούβας (69′ Συριδάκης), Καράγκιολης

giafkasports.gr