“Πολυβόλο” ο Ποσειδώνας με σούπερ Δράκο

Εύκολο απόγευμα είχε ο Ποσειδώνας Καρπάθου που επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό 5-2 της Κατταβιάς στο γήπεδο των Πηγαδίων, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λευτέρη Δράκο που σκόραρε τρεις φορές.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με το… μαχαίρι στα δόντια στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 12′ με κεφαλιά του Δράκου έκανε το 1-ο, ενώ ο ίδιος παίκτης σε κομβικό σημείο (45′) έγραψε το 2-0 με σουτ.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι βρήκαν πολύ νωρίς το γκολ που έψαχναν, αφού στο 55′ ο Στεφανάκης με γυριστό σουτ μείωσε σε 2-1 και έβαλε ξανά την Κατταβιά στο παιχνίδι.

Είκοσι λεπτά αργότερα (75′) ο Λεδόνογλου πλάσαρε εύστοχα από κοντά και έδωσε εκ νέου… αέρα δύο τερμάτων στον Ποσειδώνα, ενώ στο 80′ ο Σπανός με τον ίδιο τρόπο ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1 και έδιωξε τελείως το άγχος στους γηπεδούχους όσον αφορά την υπόθεση νίκη.

Στο 88′ ο Δράκος ολοκλήρωσε το χατ- τρικ και έκανε το 5-1 με πλασέ μέσα από την περιοχή, ενώ στο 90′ ο Στεφανάκης διαμόρφωσε το τελικό 5-2 με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Διαιτησία: Τσοπανάκης, Μαυρουδής, Κούτσης

Συνθέσεις:

Ποσειδών: Γαλάνης, Βέργος, Κούτολος, Σπανός Ι., Χατζημανώλης (84’ Χατζηγεωργίου), Φασουλέτος, Τσιαβέλης, Νασόπουλος (68’ Σπανός Ε.), Δράκος (85’ Ναγκολούδης), Λαδένογλου, Κοντονικόλας (79’ Καραναστάσης)

Κατταβιά: Παπαβεργής, Κουμπιάδης, Ανανιάδης, Κιλασίν Κ, Κιλασίν Χ. (46’ Δημητριάδης), Κούτσι, Μαντινάος, Πάπα, Στεφανάκης, Νασόπουλος, Μήτρου