Την… πρόδωσε η μπάλα!

Η ατάκα του Όσιμ για την μπάλα ήταν επίκαιρη στο σημερινό παιχνίδι του Δημοτικού Σταδίου ανάμεσα στην Ρόδο και την Προοδευτική, αφού οι πράσινοι “σπατάλησαν” τις σημαντικές ευκαιρίες και οι “βυσσινί” ήταν αυτοί που πήραν τη νίκη με 0-1 στην αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής (6ος όμιλος).

Το παιχνίδι στο πρώτο εικοσάλεπτο ήταν μοιρασμένο, με τους παίκτες των δύο ομάδων να αναζητούν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο.

Σταδιακά η ομάδα του Πάρη Ανδράλα ανέβηκε και είχε δύο πολύ σημαντικές ευκαιρίες στα μέσα του ημιχρόνου, ωστόσο η μπάλα δεν κατέληξε στο… πλεκτό.

Η μπάλα… πούλησε τους “πράσινους” και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, όπου δημιούργησαν δύο ακόμη τεράστιες ευκαιρίες για γκολ.

Κόντρα στην ροή του παιχνιδιού και σε μία ανύποπτη φάση, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το τέρμα που τους έβαλε μπροστά στο σκορ στο 73ο λεπτό και πήραν το τρίποντο αφού δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος.

Στο 94′ ο Τσαραούσης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για δυνατό μαρκάρισμα και άφησε την Προοδευτική με δέκα παίκτες, αλλά ο χρόνος ήταν ελάχιστος για να το εκμεταλλευτεί η Ρόδος.

Φάσεις και Γκολ:

20′ Εκτέλεση φάουλ από τον Αυγενικού, ο Αποστόλου πήρε την κεφάλια και έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ

22′ Γύρισμα του Παβίσεβιτς μέσα στην περιοχή, ο Μπαγκούρα πλάσαρε δίπλα από το δοκάρι

51′ Χαμένο τετ α τετ από τον Μπαγκούρα που πλάσαρε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι

53′ Επέμβαση του Μπαντίκου στο σουτ του Λέκκα μέσα από την περιοχή

73′ Σουτ του Μπελέρη από μακρινή απόσταση, η μπάλα στα δίχτυα του Παναγόπουλου για το 0-1

Διαιτησία: Αγγελάκης, Χριστάκογλου, Γούτας

Συνθέσεις:

Ρόδος : Παναγόπουλος, Ιμεραλιλάι, Κουρούπης, Αποστόλου (59′ Πάλλας), Μκρτσιάν, Πινδώνης (76′ Βολονάκης), Μπανγκούρα, Δαβρής, Αυγενικού, Μίγκας, Παβίσεβιτς (28′ Λέκκας, 69′ Σερτζίνιο)

Προοδευτική : Μπαντίκος, Τσαραούσης, Καλαϊτζίδης, Ζίζηλας, Παπανικόλας, Μάρης, Κουρουικίδης (84′ Πέππας), Μπέλερης (95′ Ζήκος), Καννελόπουλος (64′ Ζαχαράτος), Ντάλλας, Χρήστου (56′ Βλάχος)