Ανακοίνωση εν όψει τελικού από την Δόξα

Εν όψει του 71ου τελικού Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου, ανάμεσα στην ομάδα μας και την Α.Ε ΔΙ.ΑΣ, την Τετάρτη 7 Μαρτιού και ώρα 5μ.μ στο Νέο Στάδιο “Ανταγόρας” και για την ομαλή προσέλευση των φιλάθλων, ο Α.Σ ΔΟΞΑ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ ανακοινώνει πως:

– Η τιμή των εισιτηρίων έχει οριστεί στα 5 ευρώ. Για την αποφυγή συνωστισμού, ορίζονται ως σημεία προπώλησης τα καταστήματα VIA MARE, ROI MAT και PORTO EYE στην Καρδάμαινα.
Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει από το πρωί της Τρίτης και θα ολοκληρωθεί το πρωί της Τετάρτης.

– Οι φίλοι της ομάδας μας θα τοποθετηθούν στο τμήμα της κεντρικής κερκίδας που βρίσκεται πίσω από τον πάγκο της γηπεδούχου.

– Για την ομαλότερη μετάβαση προς και από το Στάδιο, ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας πως στις 15.45 της Τετάρτης, θα αναχωρήσουν 2 ναυλωμένα λεωφορεία από την πλατεία των ΤΑΞΙ με προορισμό την πόλη της Κω. Η μετάβαση για το κοινό θα είναι δωρεάν.

– Τέλος καλούμε όσους δώσουν το παρών στον τελικό, να ενισχύσουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών με κόσμιο τρόπο και εντός των πλαισίων και των αξιών του “ευ αγωνίζεσθαι”.
Αυτός ο τελικός, ο τελικός της Κω, ανήμερα της Ενσωμάτωσης των Δωδεκανήσων, ας είναι μια πραγματική γιορτή με πολλαπλά μηνύματα και σεβασμό στον θεσμό.