Ένταση και διακοπή στην Λάρδο

Στο… κλίμα των ημερών του ελληνικού ποδοσφαίρου κινήθηκαν στην Λάρδο, με το παιχνίδι ανάμεσα στον τοπικό Ηρακλή και την Τήλο να διακόπτεται εξ αιτίας εισόδου εντός αγωνιστικού χώρου φιλάθλων των γηπεδούχων όπως αναφέρεται στο φύλλο αγώνος.

Συγκεκριμένα στο 89ο λεπτό οι “ροπαλοφόροι” έκαναν το 4-3 και ακολούθησε η εισβολή των φίλων του Ηρακλή από πλαϊνή πόρτα που βρίσκεται στο γήπεδο που οδηγεί εντός αγωνιστικού χώρου.

Η είσοδος τους είχε ως αποτέλεσμα να απωθήσουν βίαια τον παίκτη της Τήλου Ηρακλή Σακελλάρη όπως ισχυρίζονται οι φιλοξενούμενοι, ο οποίος παραπονέθηκε για πόνους στον αυχένα και πήγε στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις και αφού αρχικά είχε εξεταστεί από τον γιατρό του αγώνα.

Ο διαιτητής κ. Διακοφιλιππής μαζί με τους βοηθούς του πήγαν στ’ αποδυτήρια και μετά από λίγο και αφού ηρέμησαν τα πράγματα βγήκαν να συνεχίσουν το παιχνίδι, ωστόσο η Τήλος αρνήθηκε και το παιχνίδι διακόπηκε οριστικά.

Η συνέχεια του αγώνα θα δοθεί στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΔ, ενώ να σημειωθεί πως τα αίματα άναψαν μετά την διαμαρτυρία των παικτών της Τήλου για μη τήρηση fair play από πλευράς Λαρδιακών στην φάση όπου πέτυχαν το τέρμα που τους έδωσε το προβάδισμα ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση του 90λεπτου ενός συναρπαστικού παιχνιδιού όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι.