Στην Β’ Εθνική ο Φιλίνος Κω

Το “διπλό” που ισοδυναμεί με άνοδο στην Β’ Εθνική γυναικών πήρε ο Κωακός Φιλίνος που επικράτησε με 1-3 του Σταυρού στο γήπεδο Καλυθιών.

Οι φιλοξενούμενες παρουσίασαν πολύ καλή εικόνα στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και κατάφεραν στο 16′ να γράψουν το 0-1 με το πλασέ της Κορκής, μετά από αργή αντίδραση της γκολκίπερ Νικολαΐδου που μάζεψε την μπάλα από τα δίχτυα της αρκετά νωρίς στο ματς.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (48′) η Κορκή από… εκτελέστρια έγινε “δημιουργός” και με μπαλιά στην Νικολοπούλου έγινε το 0-2, αφού η τελευταία πλάσαρε εύστοχα στο τετ α τετ.

Στο 55′ τα πάντα τελείωσαν, αφού η Λάλλα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3 για την ομάδα της. Η παράβαση σφυρίχτηκε από τον διαιτητή, μετά από χέρι αμυνόμενης μέσα στην περιοχή.

Δέκα λεπτά αργότερα (65′) η Ντελλάκη έχασε την ευκαιρία να μειώσει το σκορ με το σουτ της να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.

Το γκολ της τιμής για τον Σταυρό σημείωσε η Μαριά Μουστακέλλη που είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο στο ημίχρονο ως αλλαγή. Η παίκτρια της ομάδας των Καλυθιών βρήκε δίχτυα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο 90ο λεπτό με κεφαλιά και διαμόρφωσε το 1-3 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτησία: Ωραιόπουλος, Σπάρταλης, Τσέτσος

Συνθέσεις:

Σταυρός: Νικολαϊδη, Τερζοπούλου (46’ Καλογεροπουλου), Βαγιανού, Δράπανου, Πετρά (46’ Μουστακέλλη), Ντελλάκη, Καντιδενού (60’ Βολονάκη), Λάμπρου, Τσικούρη, Φιλιππίδου (70’ Τσελεπίδη), Ταχραμάνη

Φιλίνος Κω: Σταμόγλου, Κιάρη, Ντέλιου, Νικολοπούλου (86’ Κοσμίδου), Ασημάκη, Λαμπάκη, Λάλλα, Χοχλαστού, Κορκή (90’ Κοντογιωργάκη), Τριμμάτη (62’ Σαρρή), Ζαντά (59’ Πάλη)