“Ξεσηκωμός” στο… πράσινο “στρατόπεδο” για το ματς της χρονιάς

Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής έχει αρχίσει και ο κόσμος της Ρόδου βρίσκεται στο… πόδι. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις στο Δημοτικό Στάδιο του νησιού μας αναμένεται αρκετός κόσμος για να παρακολουθήσει το ματς των “πρασίνων” κόντρα στον Εθνικό.

Κινητοποίηση υπάρχει απ’ όλες τις πλευρές, αφού η ΕΠΣΔ ως γνωστόν έχει ορίσει νωρίτερα όλα τα κυριακάτικα παιχνίδια του τοπικού για να μην… συμπίπτουν μαζί με τον “τελικό”.

Παράλληλα η “Κακιά Σκάλα” στοχεύει στο… μάζεμα όσο του δυνατόν περισσότερου κόσμου με δικές τις κινήσεις, προκειμένου στο Στάδιο να υπάρχει μια καυτή ατμόσφαιρα σε φίλαθλα πάντα πλαίσια.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι παίκτες του Τίμου Καβακά προετοιμάζονται πυρετωδώς για τον παιχνίδι “ζωής και θανάτου” όπου το “τρίποντο” είναι μονόδρομος (ώστε να μην ελπίζει σε “στραβοπάτημα” Ιωνικού ή Ένωση Πανασπροπυργιακού/ Δόξας Ασπροπύργου) για να “σωθεί” η χρονιά και η ομάδα να παραμείνει στις εθνικές κατηγορίες και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Απών από την αναμέτρηση με τον Εθνικό θα είναι ο Μπούτερ που άδικα αποβλήθηκε στο ματς της Νίκαιας κόντρα στον Ιωνικό, καθώς επίσης και ο Καμπούρης που είναι επίσης τιμωρημένος και οι Νάκας, Καντιμοίρης που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι αναμένεται να ολοκληρωθεί μεθαύριο και άπαντες είναι αισιόδοξοι πως η Ρόδος με την βοήθεια του κόσμου της θα καταφέρει να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα και να ανανεώσει το… ραντεβού της με την Γ’ Εθνική και την σεζόν 2018-2019.