Δεν τον ήθελε η… μπάλα στην Κηφισιά

Δυστυχώς δεν τα κατάφερε ο ΔΙ.ΑΣ απέναντι στην Κηφισιά για το κύπελλο ερασιτεχνών, ηττήθηκε με 2-0 και αποχαιρέτησε έτσι τον θεσμό . Οι κυπελλούχοι Δωδεκανήσου ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες ωστόσο δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα. Η Κηφισιά πέτυχε γκολ με τον Κεφάλα στο φινάλε του πρώτου μέρους και κόντρα στην ροή του ματς έκανε το 2-0 στο 67’ με τον Τεγούση με τον ΔΙΑ να μην μπορεί στην συνέχεια παρόλο που είχε και πάλι καλές στιγμές να σκοράρει για να ξαναμπεί στο ματς.

Μετά το πρώτο τέταρτο όπου το ματς ήταν μοιρασμένο ο ΔΙ.ΑΣ φάνηκε να πατάει καλύτερα και μπόρεσε να απειλήσει την εστία του Βαμβακά με τον Δρόσο και τον Χατζησουλεϊμάν.

Ο Τσαφταρίδης απείλησε για την ομάδα της Κηφισιάς η οποία μετά το 30’ έγινε απειλητική και προσπάθησε απ’ τα δεξιά πλευρά να πατήσει περιοχή και φτάσει στο γκολ.

Ο Τεγούσης ήταν ο κινητήριος μοχλός και απ’ τα πόδια του ξεκίνησε η φάση του γκολ στο φινάλε του ημιχρόνου με τον Κεφάλα μετά από πάσα του να κάνει το 1-0 και τον διαιτητή της αναμέτρησης να σφυρά την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο ΔΙ.ΑΣ ξεκίνησε εξαιρετικά και έχασε σπουδαίες ευκαιρίες για να φτάσει στην ισοφάριση. Αρχικά ο Θωνιάτης έκλεψε την μπάλα απ’ τους αμυντικούς και βρέθηκε σε θέση βολής αλλά το πλασέ του πέρασε άουτ ενώ την ίδια τύχη είχε και το διαγώνιο σουτ του Μπεκιρλάρι.

Στο 64’ Χατζηφούντας και Πανόπουλος έκαναν το ένα δύο με το πλασέ του δεύτερου να περνάει άουτ και εκεί που ο ΔΙ.ΑΣ είχε ανεβάσει την απόδοση κόντρα στην ροή του ματς δέχτηκε και δεύτερο τέρμα.

Μετά από σέντρα απ’ τα δεξιά ο Ρέντζης κατέβασε ωραία με το στήθος και πλάσαρε για το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα αφού ο ΔΙ.ΑΣ δεν μπόρεσε στην συνέχεια να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα για να ξαναμπεί στην διεκδίκηση του παιχνιδιού.

Ο Θανάσης Τεγούσης ήταν ο κινητήριος μοχλός για την Κηφισιά αφού απ’ τα πόδια του περνούσε κυρίως το παιχνίδι της ομάδας του με τον ίδιο μάλιστα να απειλεί σε 2-3 περιπτώσεις.

Διαιτησία: Χωρίς πρόβλημα οι Ντουμιτρέσκου, Κορώνας και Παγουρτζής (Πειραιά).

Συνθέσεις:

Κηφισιά: Βαμβακάς, Μεϊμάρογλου, Καρακώστας, Καραμπάς, Τεγούσης, Τζέλης, Ζέλο, Κωνσταντινίδης, Ρέντζης, Τσαφταρίδης, Κεφάλας

ΔΙ.ΑΣ: Μιαούδης, Ιωαννίδης, Μαριάς, Βλαντιμίροφ, Μποϊλής (82’ Δουγέκος), Θωνιάτης, Χατζησουλεϊμάν (46’ Πανόπουλος), Μαργαρίτης, Δρόσος (73’ Συντιχάκης), Μπεκιρλάρι (78’ Κάρλος), Χατζηφούντας

giafkasports.gr