Με Κρητικό και πρόσφατες… δόξες η φιέστα του Φοίβου

Σε γιορταστικό κλίμα και με guest star τον γνωστό σε όλους από την παρουσία του στο survivor και ηθοποιό Στέλιο Κρητικό, ο οποίος στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα της ομάδας, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή η φιέστα του Φοίβου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στο γήπεδο της Κρεμαστής θα τεθούν αντιμέτωπη η ομάδα της φετινής σεζόν που κατέκτησε τον τίτλο κόντρα σε ομάδα επίλεκτων ποδοσφαιριστών που στο πρόσφατο παρελθόν φόρεσαν την κυανοκίτρινη φανέλα με μεγάλη επιτυχία και είναι ιδιαίτερα αγαπητοί στο φίλαθλο κοινό του νησιού μας.

Πρόκειται για τους Λουτριώτη, Τόππο, Φαρκαμακή, Χριστοδούλου Γ., Χριστουδούλου Λ., Λαμάι, Φελεγκάκη, Δημητρόπουλο, Σαλαμαστράκη, Γαργάλη, Τσουβαλά, Παλάζη, Δελαπόρτα, Αρχοντούλη, Χατζηκοσμά, Γιαννακόπουλο, Δράκο Μαθιό, Αγγελόπουλο και Κουδούνη που θα έχουν για προπονητή τον Μανώλη Μωραΐτη.

«Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή ανακοινώνουμε την παρουσία ενός ακόμα δικού μας παιδιού στην φιέστα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Ο Στέλιος Κρητικός που φόρεσε στο παρελθόν την φανέλα της ομάδας μας θα αποτελέσει τον guest star στην γιορτή του Φοίβου το απόγευμα της Κυριακής και θα αγωνιστεί με την ομάδα επίλεκτων. Ο γνωστός ηθοποιός και μέχρι πρότινος αθλητής του Survivor αποδέχτηκε την πρόσκληση μας και θα δώσει το παρών μαζί με όλους όσους έχουν τιμήσει επάξια την τεράστια ιστορία του Φοίβου».