Προχωρά στην κλήρωση των μπαράζ η ΕΠΣΔ

Με ανακοίνωση της η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου έκανε γνωστό πως αύριο στα γραφεία της στις 12.30 το μεσημέρι θα διεξαχθεί η κλήρωση για τα μπαράζ ανόδου από την Β’ στην Γ’ κατηγορία μεταξύ Αγίου Ισιδώρου και Καλυμνιακού μετά και την απόρριψη της έφεση της Τήλου από την ΕΠΟ.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως το πιθανότερο είναι τα μπαράζ να μην έχουν ουσιαστικό χαρακτήρα, αφού ο Αστέρα Μασσάρων δεν πρόκειται να “κατέβει” στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας όπως έχει διαμηνύσει εν μέσο του νέου Δ.Σ. του. Αυτό σημαίνει ότι θα πάρουν το “εισιτήριο” και οι δύο ομάδες.

Όπως και να’ χει και μέχρι αυτό να πάρει επίσημη μορφή με την εν τέλει μη δήλωση συμμετοχή στην Α’ κατηγορία των Μασσαρενών, η Ένωση ορθώς πραγματοποιήσει την κλήρωση των μπαράζ.

Αναλυτικά:

Μετά την κοινοποίηση της υπ.αριθμ. 30/2018 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, αύριο Παρασκευή 25.05.2018 και ώρα 12:30 στα γραφεία της ΕΠΣΔ, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τους αγώνες κατάταξης ανόδου Β’ Κατηγορίας, μεταξύ των ομάδων:

  • ΑΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ
  • ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΣ