Επέστρεψε στην ομάδα της… καρδιάς του ο Σκυλλαράκης

Σπουδαία μεταγραφική ενίσχυση για τον Άγιο Γεώργιο. Η διοίκηση του συλλόγου της Μαλώνας ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ενδυνάμωση του ρόστερ, φτάνοντας σε συμφωνία με τον Σάββα Σκυλλαράκη.

Η επιστροφή του 27χρονου ποδοσφαιριστή στην ομάδα του χωριού του, σαφέστατα την ανεβάζει επίπεδο εν όψει του ερχόμενου πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας με στόχο να την βοηθήσει να πραγματοποιήσει μία αξιόλογη πορεία.

Πρόκειται για έναν παίκτη γέννημα- θρέμμα των “κιτρινόμαυρων” που μέσω του “Αγίου” κατάφερε να κάνει το βήμα παραπάνω και πλέον επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του για αποτελέσει εκ των “στυλοβατών” της νέας προσπάθειας.

Ο Σκυλλαράκης που μέχρι πρότινος φορούσε την φανέλα του Άρη Αρχαγγέλου, ενώ στο παρελθόν έπαιξε και σε Β’ Εθνική νέων και Δ’ Εθνική με τον Διαγόρα, αγωνίζεται με μεγάλη ευχέρεια σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής και της επίθεσης.

Αυτή είναι η πρώτη χρονικά κίνηση των Μαλωνιτών που εξετάζουν “ζεστά” αρκετά ονόματα στο καλοκαιρινό μεταγραφικό “παζάρι” και εντός των επόμενων ημερών αναμένονται νέες εξελίξεις.