Κίνηση- ματ με Κοτσίκο, παραμένει “κάτοικος” Μαλώνας ο Ψαράς

Με γοργούς και συνάμα εντυπωσιακούς ρυθμούς συνεχίζει η διοίκηση του Αγίου Γεωργίου το έργο της, προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Οι Μαλωνίτες μετά την απόκτηση του Σάββα Σκυλλαράκη από τον Άρη, έφτασαν σε συμφωνία και με τον Γιώργο Κοτσίκο που επιστρέφει στην Μαλώνα μετά από αρκετά χρόνια.

Πρόκειται για μία πολύ σημαντική κίνηση, με τον έμπειρο παίκτη να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο την περασμένη αγωνιστική περίοδο στον Αστέρα Μασσάρων όπου έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας, όπως και στον Άρη Αρχαγγέλου τις προηγούμενες σεζόν.

Παράλληλα την “κιτρινόμαυρη” εστία θα συνεχίσει να υπερασπίζεται ο Νίκος Ψαράς, αφού έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους του “Αγίου”. Έτσι ανανεώνεται η απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία των δύο πλευρών, με τον έμπειρο πορτιέρο να έχει και ρόλο προπονητή τερματοφυλάκων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

“Η διοίκηση του Αγίου Γεωργίου Μαλώνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή του Νίκου Ψαρά στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας, ενώ σ’ αυτό θα ανήκει και ο Γιώργος Κοτσίκος που συμφώνησε να επιστρέψει στην κιτρινόμαυρη οικογένεια μας”.