Πιστός στον “Άγιο” ο Κόπελος

Για ακόμη μια σεζόν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Άγιο Γεώργιο Μαλώνας ο Μανώλης Κόπελος, αφού συμφώνησε με την διοίκηση του συλλόγου και θα συνεχίσει να φοράει τα κιτρινόμαυρα.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αποτελεί γέννημα- θρέμμα του σωματείου και έχει αγωνιστεί μόνο στον “Άγιο” κατά την διάρκεια της καριέρας του τόσο στα τμήματα υποδομών, όσο και στην ανδρική ομάδα.

Πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να προσφέρει με την ίδια ευχέρεια σε όλες τις θέσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αφού και την περασμένη ποδοσφαιρική περίοδο ο Γιάννης Χατζησταμάτης τον τοποθέτησε από τον χώρο του κέντρου της άμυνας μέχρι και την γραμμή… κρούσης.

Επίσης πέντε νεαροί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές συνεχίζουν στην ομάδα της Μαλώνας, με στόχο στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής και να αποκτήσουν σημαντικό ρόλο στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

“Η Διοίκηση του Αγίου Γεωργίου Μαλώνας ανακοινώνει την παραμονή του Μανώλη Κόπελου στο ρόστερ της ομάδας μας. Παράλληλα στο έμψυχο δυναμικό μας παραμένουν οι νεαροί και φέρελπις ποδοσφαιριστές: Σκορδάς, Κακούλης Θ., Λικάϊ, Καϊλακής και Γέροντας. Ευχόμαστε σε όλους υγεία και καλή αγωνιστική σεζόν”.