Για 23η σεζόν θα φοράει το περιβραχιόνιο του “Αγίου” ο… βιονικός “Ρότσα”!

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που το όνομα τους έχει γίνει συνώνυμο της ομάδας που αγωνίζονται και “υπηρετούν” με αφοσίωση είτε σε επαγγελματικό, είτε σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Στην Μαλώνα, ο Άγιος Γεώργιος και ο Μανώλης Χατζημανώλης θα πορευτούν μαζί για 23η αγωνιστική περίοδο! Σίγουρα ασύλληπτο νούμερο για τον 40χρονο κεντρικό αμυντικό που αγωνίζεται σαν… έφηβος.

Ο γνωστός στο ευρύ ποδοσφαιρικό κοινό της Δωδεκανήσου ως “Ρότσα” έδωσε φυσικά τα χέρια με την διοίκηση του αγαπημένου Αγίου Γεωργίου και συνεχίζει ακάθεκτος να ηγείται, με την ποδοσφαιρική… τρέλα που διακατέχει, της προσπάθειας που γίνεται με νεαρά ντόπια παιδιά.

Ο Χατζημανώλης ξεκίνησε να φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα από τα 14 του χρόνια και σ’ αυτήν την διαδρομή έζησε όλες τις χαρές, αλλά και τις λύπες του σωματείου. Κατέκτησε δύο φορές το κύπελλο Δωδεκανήσου με την φανέλα της ομάδας του χωριού του, αλλά αγωνίστηκε και στην Γ’ κατηγορία τις χρονιές της αναδόμησης. Μόλις δυόμιση χρόνια δεν φορούσε τα κιτρινόμαυρα, αλλά τα κυανόλευκα για λογαριασμό του Κλεόβουλου και του Ηρακλή Λάρδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

“Η Διοίκηση του Αγίου Γεωργίου Μαλώνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή του αρχηγού μας, Μανώλη Χατζημανώλη στο ρόστερ της ομάδας. Πορευόμαστε μαζί για 23η ποδοσφαιρική σεζόν. Του ευχόμαστε υγεία και πάντα επιτυχίες”.