“Λευκή” ισοπαλία ανάμεσα σε Διαγόρα και ΔΙ.ΑΣ

Απόλυτα θετικό ήταν το πρώτο τεστ για τον ΔΙΑ ο οποίος στο φιλικό με την ομάδα του Διαγόρα ήρθε ισόπαλος (0-0). Αυτό ήταν το πρώτο φιλικό και για την ομάδα της Ρόδου που φέτος έχει στόχο να πρωταγωνιστήσει στην Γ’ Εθνική. Ο Γιάννης Μανούσογλου είδε τους παίκτες του, να ανταπεξέρχονται στις απαιτήσεις, και να αντέχουν στην πίεση που έβγαλε ο Διαγόρας στο πρώτο διάστημα του παιχνιδιού.

Ο Γιάννης Μανούσογλου δοκίμασε σχήματα, εν όψει και του παιχνιδιού του κυπέλλου απέναντι στην Θύελλα Ραφήνας ενώ είδε σε τι κατάσταση βρίσκονται και κάποιοι παίκτες μετά την σκληρή προετοιμασία.

Σε ότι αφορά το σημερινό ματς ο ΔΙ.ΑΣ απείλησε πρώτος στο 7ο λεπτό όταν μετά από σέντρα του Βλαντιμίροφ, ο Μαριάς πήρε την κεφαλιά και ο Σάριτς έδιωξε σε κόρνερ. Ο «γηραιός» είχε την πρωτοβουλία, με τους κυπελλούχους Δωδεκανήσου να κλείνουν καλά τους διαδρόμους και να κρατούν το μηδέν μέχρι το φινάλε.

Στις σημαντικότερες στιγμές του παιχνιδιού, στο 31’ ο Μπουρλάκης εκτέλεσε το κόρνερ με το πλασέ του Κρητικό να περνά άουτ ενώ στο 35’ ο Μιαούδης είπε «όχι» σε πλασέ του Δήμα.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Θωμάς Πατσιόπουλος.

Οι συνθέσεις

Διαγόρας (α’ ημίχρονο): Σάριτς, Γερόλυμος, Ευαγγελιδάκης, Κρητικός, Προβατίδης, Μπαξεβάνης, Δήμας, Μπουρλάκης, Γούλας, Χατζησάββας, Γιόνδης.

Διαγόρας (β’ ημίχρονο): Φυλακτός, Κρητικός (65’ Κορλός), Ντερτιλής, Παγώνης, Γερόλυμος, Μπαξεβάνος, Καρπαθάκης, Γιώργου, Χατζησάββας (55’ Τσαγκάρης), Γούλας, Γιόνδης.

ΔΙ.ΑΣ: Τσαραπατσάνης (34’ Μιαούδης), (65’ Γιακούμαρος), Μαριάς (62’ Μέμα), Χατζηβασίλης, Ιωαννίδης, Μαργαρίτης, Βλαντιμίροφ, Χατζηφούντας (62’ Συνεσίου), Πης (46’ Χατζησουλεϊμάν), Δρόσος (46’ Ταρέλι), Φονσέκα (55’ Συντιχάκης), Μπεκιρλάρι (55’ Χατζηπαναγιώτης).

giafkasports.gr