Μεταγραφή- έκπληξη από τον ΔΙ.ΑΣ

Στην απόκτηση ενός αρκετά ποιοτικού ποδοσφαιριστή προχώρησε ο ΔΙ.ΑΣ αφού στις προπονήσεις της ομάδας συμμετέχει εδώ και μερικές ημέρες ο Βασίλης Παππάς.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής που θα υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία στην Κω και είναι στενός φίλος με τον «δικό μας» Στέφανο Χατζησεβαστό απ’ την Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας του Γιάννη Μανούσογλου δίνοντας ακόμη μια λύση μεσοεπιθετικά.

O Mr Foul όπως τον χαρακτήριζαν στην Θεσσαλονίκη αφού χάρισε πολλές νίκες στις ομάδες του με απευθείας εκτελέσεις φάουλ θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στον ΔΙΑ έχοντας πίσω γεμάτες χρονιές σε δύσκολα και απαιτητικά πρωταθλήματα.

Σε 4 χρόνια στην Θεσσαλονίκη όπου παράλληλα σπούδαζε στα ΤΕΦΑΑ αγωνίστηκε στον Μακεδονικό, στον Αγροτικό Αστέρα, στην Ένωση Συκεών (συμπαίκτης με τον Χατζησεβαστό) αλλά και στον ΠΑΟΚ Κυμίνων Μαλγάρων όταν μάλιστα ο πολυτιμότερος παίκτης της Α1.

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών επέστρεψε στην Αθήνα και την ποδοσφαιρική περίοδο που μας πέρασε φόρεσε την φανέλα του ΠΑΟ Ρουφ.

giafkasports.gr