Έσκασε “βόμβα” στην Μαλώνα με Λαμπριανό!

Σπουδαία μεταγραφική κίνηση ουσίας και… εντυπωσιασμού για τον Άγιο Γεώργιο. Η διοίκηση του συλλόγου έφτασε σε συμφωνία με τον Νικόλα Λαμπριανό που εντάσσεται στο ρόστερ του Γιάννη Χατζησταμάτη και ανεβάζει ακόμη περισσότερο το επίπεδο της ομάδας.

Σαφέστατα ο έμπειρος μέσος με τις ηγετικές ικανότητες αποτελεί… πολυτέλεια για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας και οι “κιτρινόμαυροι” που έκαναν το κόλπο- γκρόσο θα… γεύονται τις αρετές του.

Πρόκειται για παίκτη που αποτελούσε εκ των “στυλοβατών” του Άρη επι σειρά ετών στην πρώτη κατηγορία, ενώ αγωνίστηκε και στον Κλεάνθη που αποτελεί τον τελευταίο χρονικά σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Ο Λαμπριανός στη Μαλώνα θα βρει μεταξύ άλλων τους Κοτσίκο, Χατζηνικόλα που ήταν συμπαίκτες στον Άρη και επίσης κατά την διάρκεια της θερινής μεταγραφικής περιόδου “μετακόμισαν” στον Άγιο Γεώργιο.

Οι παραπάνω κινήσεις, με τελευταία αυτή του Λαμπριανού, δείχνουν και την διάθεση της νεανικής διοίκησης του Νίκου Καυκάκη για ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού με έμπειρους παίκτες που θα σταθούν δίπλα στους νεαρούς ντόπιους, αλλά και το άκρως επιτυχημένο έργο της τα τελευταία χρόνια με τον τον… πήχη να ανεβαίνει αργά και σταθερά με γερές βάσεις.

Αναλυτικά:

“Η Διοίκηση του Αγίου Γεωργίου Μαλώνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Νικόλα Λαμπριανού. Καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή και υπόδειγμα αθλητή και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την κιτρινόμαυρη φανέλα”.