«Φιγουρίνι» ο Ποσειδώνας Καρπάθου!

«Φιγουρίνια» θα εμφανιστούν οι ποδοσφαιριστές του Ποσειδώνα Καρπάθου στα παιχνίδια της καινούργιας σεζόν. Οι σχεδιαστές της εταιρείας Play Sports έβαλαν τα δυνατά τους και δημιούργησαν, αποκλειστικά για την ομάδα, μία πανέμορφη φανέλα, η οποία φέρει στο μπροστινό μέρος της το νησί της Καρπάθου, όπως και τον θεό Ποσειδώνα, που συνδέεται με τη μυθολογία του τόπου. Οι παράγοντες του σωματείου ευχαριστούν θερμά τον μεγάλο χορηγό του Χρήστο Λουλούδη, ο οποίος κάλυψε όλες τις ανάγκες της ομάδας σε αθλητικό υλικό και διαμηνύουν στους φιλάθλους πως η νέα φανέλα θα βρίσκεται και στη δική τους διάθεση, καθώς θα πωλείται σε τιμές και με τρόπο που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Ποσειδωνα Καρπάθου Ανακοίνωση

Με χαρά και καμάρι σας παρουσιάζουμε τις εμφανίσεις του Ποσειδωνα Καρπάθου για την αγωνιστική σεζόν 2018-2019 τις οποίες θα φορέσει η ομαδα μας στις υποχρεώσεις της στην Α Κατηγορία και το Κύπελλο Δωδεκανήσου! Η φανέλα σχεδιάστηκε αποκλειστικά και μόνο για την ομάδα μας από την εταιρία Play Sports και φέρει στο μπροστινό μερος τη νήσο Καρπαθο, τον τόπο μας που καταλήγει στην καρδιά, καθώς και τον θεό Ποσειδωνα που είναι συνδεδεμένος με τη μυθολογία του νησιού μας!

Ευχαριστούμε τον μεγάλο μας χορηγό Χρήστο Λουλουδη που φέτος κάλυψε όλες τις ανάγκες της πρώτης ομάδας σε αθλητικό υλικό!

ΕΠΙΠΛΕΟΝ: είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι για πρώτη φορά η εμφάνιση θα πωλείται και στους φιλάθλους μας! Θα ενημερωθείτε σύντομα για τις τιμές και το που μπορείτε να τις παραγγείλετε!

Θελουμε εντυπώσεις! Καλή αγωνιστική σεζόν!