Ένας… αγενής Ευγενικός και 3-0 ο Κλεάνθης τον ΑΕΡΑ

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μανώλη Ευγενικό, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ κι έδωσε μία ασίστ, αλλά και άξιο συμπαραστάτη τον Κώστα Πελέκη, ο Κλεάνθης επικράτησε του ΑΕΡΑ με 3-0 και «υπέγραψε» την πρώτη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.
Η ομάδα του Ανδρέα Σταύρου ξεκίνησε και στα δύο ημίχρονα με γκολ από τα αποδυτήρια, εκμεταλλευόμενη τα φθηνά λάθη των «ερυθρόλευκων». Στο 1’ και μετά από ωραίο συνδυασμό η μπάλα έφτασε στα πόδια του Ευγενικού και από τα δικά του στρώθηκε στον Παπακωνσταντίνου, που έκανε το 1-0 με ωραίο σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής. Στο 10’ ο Ευγενικός έκλεψε από τους απρόσεκτους αμυντικούς τους οποίους στη συνέχεια νίκησε με αλλεπάλληλες ντρίμπλες, όπως και τον Τζήμα με πλασέ, ενώ το 3-0 έγινε στο 47’ ξανά από τον Ευγενικό, που δεν χρειάστηκε να κάνει τίποτα περισσότερο από το να σημαδέψει σωστά από κοντά στο ανυπεράσπιστο τέρμα, αφού ο τερματοφύλακας του ΑΕΡΑ είχε βγει να σταματήσει το τετ α τετ του Πελέκη. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης, όταν ο διαιτητής Δουλγέρης αγνόησε το σηκωμένο σημαιάκι του δεύτερου βοηθού.
Η νίκη του Κλεάνθη ήταν απόλυτα δίκαιη, καθώς ήταν καλύτερος και πολύ πιο πειστικός απέναντι σ’ έναν ΑΕΡΑ που προσπάθησε, αλλά φάνηκε ανέτοιμος, υποπίπτοντας σε εύκολα ατομικά λάθη.
Οι συνθέσεις:
Κλεάνθης
Σαμολαδάς, Χαριτάκης, Σαρίκος, Ατσίδης, Βουτσινάς, Μπερετούλης (85’ Αρίφη), Παπακωνσταντίνου (79’ Σαΐτης Χ.), Χατζηκυριάκος, Σιέχ, Ευγενικός, Πελέκης (79’ Γιαννίκος)
ΑΕΡΑ
Τζήμας (47’ λ.τ. Κοντογεωργάκης), Γιαννακάκης, Κωνσταντινίδης, Τάχος, Πιτσουρδάκης, Νικολής (58’ Αμπαζάι), Φιάμπολης (70’ Κανελλόπουλος), Γαϊτάνος, Μπεγκλετσής, Ζάχαρης, Γιορδαμνής (52’ Στεφανής)