Έτοιμος για «διπλό» ο Διαγόρας (live από το fmtop.gr)

Την εξαιρετική εμφάνιση του αγώνα της πρεμιέρας με τον Παναιγιάλειο θα έχει ως οδηγό ο Διαγόρας στη σημερινή δεύτερη αποστολή του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ο αγώνας του «γηραιού» με τον Αχαρναϊκό στο Μενίδι ξεκινάει στις 16:00 και fmtop.gr θα τον παρακολουθεί, μεταφέροντας τις εξελίξεις στους φίλους του.

 

Γήπεδο Μενιδίου(16:00)

Αχαρναϊκός-Διαγόρας  0-1 Τελικό

31′ (σουτ)  Γλυνός  0-1

 

Τελικό

89′ Ο Κρητικό να κάνει γυριστό σουτ ανενόχλητος από το ύψος του πέναλτι, όμως  αστοχεί για εκατοστά.

77′ Λάθος από την άμυνα των γηπεδούχων, ο Ντουαλά κλέβει την μπάλα και με έναν κεραυνό τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Κουμή.

75’Πιο δραστήριος ο Αχαρναϊκός σε σχέση με τα προηγούμενα λεπτά.Ο Διαγόρας διατηρεί τον έλεγχο του αγώνα και δεν απειλείται

60′ Ο Διαγόρας προηγείται με 1-0 δίχως ιδιαίτερα προβλήματα. Ο ”Γηραιός” διατηρεί τον έλεγχο του αγώνα σε όλο το παιχνίδι, πιέζει, δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις και δεν απειλείται.

Έναρξη  δεύτερο ημίχρονο

Ημίχρονο

42′ Ο Ντουλά  παίρνει μια δύσκολη κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Γιώργου και την μπάλα να περνά άουτ.

 31′ Ο Γλυνός με ωραίο σουτ εκτέλεσε τον Κούμη  1-0

22′ Ο Χαραλαμπόπουλος σουτ,  δεν ανησύχησε ο Φυλακτός

10′   Χωρίς κάποια καλή στιγμή  για τις δύο ομάδες

Διαιτητής είναι ο κ. Μπακογιάννης Άγγελος  με βοηθούς τους Κουρέτα Ευθύμη από τα Τρίκαλα και Κολιάκο Άγγελο του συνδέσμου Αθηνών

Οι συνθέσεις:

Αχαρναϊκός(Φώτης Θανέλλας): Κουμής, Ιωαννίδης, Χουστουλάκης, Μακρής, Λύζι, Μουκίδης, Ναούμ, Τζανέτος, Νικολάου, Τσιντώνης, Χαραλαμπόπουλος.

Διαγόρας Ρόδου(Νίκος Παντέλης): Φυλακτός, Γερόλυμος, Παγώνης, Κρητικός, Προβατίδης, Μπαξεβάνος, Γιώργου, Καρπαθάκης, Χατζησάββας, Γλυνός, Ντουαλά.