Μία οικογένεια ο Άγιος Γεώργιος πριν την σέντρα του πρωταθλήματος

Ξεκίνημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Άγιο Γεώργιο τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι Μαλωνίτες που πήραν την πρόκριση την περασμένη Κυριακή κόντρα στον Αστέρα Μασσάρων για την δεύτερη φάση του κυπέλλου, γευμάτισαν σε εξαιρετικό κλίμα και είναι πανέτοιμοι για το πρωτάθλημα.

Το πρώτο… σφύριγμα στο πρωτάθλημα της δεύτερης τοπικής κατηγορίας για το συγκρότημα του Γιάννη Χατζησταμάτη είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Κυριακή (16.00) στο γήπεδο Μαλώνας κόντρα στον Πολύστρατο Λαέρμων.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι οι “κιτρινόμαυροι” θα πάνε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία “δεμένοι” σαν μια γροθιά, κάτι που αποδείχθηκε και στο χθεσινό δείπνο.

Άπαντες οι ποδοσφαιριστές μαζί με την διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο έδωσαν το “παρών” στο εστιατόριο “Καπετάνιος” στο Χαράκι όπου γευμάτισαν και συζήτησαν μέσα σ’ ένα ζεστό και οικογενειακό κλίμα εν όψει της έναρξης της νέας σεζόν. Άπαντες ευχήθηκαν μια καλή πορεία και υποσχέθηκαν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για την ομάδα.

Η διοίκηση θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον Γιώργο Οικονομάκη για την στήριξη του ως τον μεγάλο χορηγό της ομάδας και τη νέα σεζόν, καθώς επίσης και τον Αργύρη Σκυλλαράκη ιδιοκτήτη του εστιατορίου και παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας που βρίσκεται πάντα δίπλα στον σύλλογο.

Παράλληλα, καλείτε όλος ο φίλαθλος κόσμος του χωριού να στηρίξει την προσπάθεια της νεανικής διοίκησης του Νίκου Καυκάκη που πλαισιώνεται και από πιο έμπειρα άτομα, προκειμένου η ομάδα να κάνει ένα ακόμη… βήμα μπροστά όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια από τότε που ανέλαβε το έργο της.

Η παρουσία όλων των Μαλωνιτών στο γήπεδο είναι επιβεβλημένη για να φτάσει η ομάδα εκεί που αξίζει βάσει της δυναμικής και της ιστορίας της.