Ξέσπασε η Ρόδος, 5-1 την Κατταβιά

Η ζημιά που έπαθε την προηγούμενη εβδομάδα από τον Ηρακλή έφτανε και περίσσευε στη Ρόδο για να ξαναπαίξει τη φωτιά. Στο σημερινό παιχνίδι με την Κατταβιά τα «ελάφια» δεν είχαν διάθεση για πολλά πολλά και ξεμπέρδεψαν με συνοπτικές διαδικασίες, προσφέροντας στον κόσμο τους ένα χορταστικό 5-1.
Καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα έπαιξε το γκολ που πέτυχε ο Μπίσα στο 33’ με ψηλοκρεμαστό πλασέ, καθώς εξουδετέρωσε την μέχρι εκείνη τη στιγμή αποτελεσματική αμυντική τακτική της Κατταβιάς και ταυτόχρονα βοήθησε τη Ρόδο να βρει τους χώρους και τον ρυθμό που έψαχνε από το ξεκίνημα, αλλά δεν έβρισκε.
Το γκολ που πέτυχε στο 37’ ο Γεωργίου με υπέροχο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή απλοποίησε την κατάσταση και η επανάληψη εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο, ακόμα και μετά το 56’, όταν οι φιλοξενούμενοι έχασαν τον Σουλάι με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Στο 60’ ο Κιοσέογλου πήρε την ασίστ από τον Γεωργίου και έγραψε το 0-3 με συρτό σουτ μέσα από την καρδιά της μεγάλης περιοχής, στο 71’ αυτός ήταν που έδωσε πάσα «πάρε- βάλε» στον Κόστα που έκανε το 0-4, στο 79’ ο Λόης μείωσε με εξαιρετική ατομική προσπάθεια και σουτ από τα όρια της περιοχής, ενώ το τελικό 1-5 διαμόρφωσε στο 89’ ο Τσουλάκος, με πλασέ από κοντά. Σημειώνεται, πως από το 76’ με δέκα έπαιζε και η Κατταβιά, λόγω της αποβολής του Κεμάλ Κιλασίν, επίσης με δεύτερη κίτρινη.
Πέρα από τα πέντε γκολ, η Ρόδος δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα τα δύο δοκάρια, από τα πόδια του Μπίσα στο 51’ και του Τσουλάκου στο 91’.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αντωνάς (Λάζος, Σαρρής).
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Κατταβιά
Παπαβεργής, Αυγέρης (62’ Κουμπιάδης), Κιλασίν Κ., Κουλιμπαλί (71’ Παραστατίδης), Κιλασίν Χ., Σαλαμαστράκης, Πάπα, Κούτσι, Λόης, Νασόπουλος, Καλημέρης (63’ Φιλιππάκος)
Ρόδος
Κεφάλας, Καντιμοίρης, Καμπούρης (75’ Αλιμερκάι), Σουλάι, Κρητικός, Δημητριάδης (28’ Κόστα), Τριχάκης, Μπίσα (65’ Χατζηπέτρος), Τσουλάκος, Κιοσέογλου, Γεωργίου (78’ Λαζάρου)