Φοίβος- Παναιγιάλειος (Ζωντανά) 0-0 Τελικό

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αναζητά ο Φοίβος στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής και φιλοξενεί τον Παναιγιάλειο. Μείνετε συντονισμένοι στο fmtop.gr και παρακολουθήστε την ζωντανή εξέλιξη της αναμέτρησης στο γήπεδο Κρεμαστής.

Γήπεδο Κρεμαστής (15.30): Φοίβος- Παναιγιάλειος  0-0 Τελικό

 

70′ Ο Γκινής στην πρώτη του επαφή με την μπάλα πλασάρει εξαιρειτικά με το Ντούνη να αποκρούει, ο Τζελάι στη συνέχεια γυρίζει την μπάλα στη μικρή περιοχή, εκεί όμως δε βρίσκεται κανένας παίκτης του Φοίβου να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

65′ Ο Χατζησάββας με ωραία ατομική ενέργεια “απελευθέρωσε” στα δεξιά τον Αρφαρά, που γύρισε ξανά για το Χατζησάββα, με τον μέσο του Φοίβου να σουτάρει από το σημείο του πέναλτι, πάνω σε σώματα αμυντικών με τον Ντούνη στη συνέχεια να καθαρίζει.

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο

Ημίχρονο

44′  ο Φουρτάδο πήρε την κεφαλιά με τον Τζανουλίνο να μπαίνει στην πορεία της μπάλας χωρίς όμως να καταφέρει να κερδίσει τον Μιχαλάκη.

36′ Ο Ντούνης μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια φάουλ που εκτέλεσε από το χώρο του κέντρου ο Αρφαράς

29′ Φουρτάδο σουτ από αριστερά δεν ανησυχεί το Μιχαλάκη, με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

25΄Σουτ του Μπάρδη στην αγκαλιά του Ντούνη

ΦΟΙΒΟΣ (Ορφανίδης) Μιχαλάκη, Κουδούνη, Παπασταμάτη, Τερζίου, Γαργάλη, Μπάρδη, Τζελάι, Παϊζάνο, Αρφαρά, Χατζησάββα και Πατσίλη.

Παναιγιάλειος (Παρασκευόπουλος ) Ντούνη, Κυριακόπουλο, Δοσάκη, Φουρτάδο, Κοτσόκολο, Κούντικ, Τζανουλίνο, Λούγκο, Γραμματίκα, Μέρο και Σκούτα