Αδικείται από το σκορ στην Ραφήνα ο Φοίβος

Σ’ ένα παιχνίδι όπου θα μπορούσε να είχε φύγει με το θετικό αποτέλεσμα της ισοπαλίας, ο Φοίβος ηττήθηκε με 4-1 από την τοπική Θύελλα στην Ραφήνα για την 8η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Το σκορ “ξέφυγε” στο φινάλε και έγινε άδικο για το νεανικό συγκρότημα του Σάββα Ορφανίδη που είχε τις στιγμές του για να φτάσει στην ισοφάριση με το σκορ στο 2-1 μετά την μείωση από τον Μπάρδη.

Στο πρώτο μέρος οι δυο ομάδες δυσκολεύονταν να κάνουν φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και αν μια ομάδα “πατούσε” καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, αυτή ήταν η ροδίτικη.

Ωστόσο στην πρώτη καλή στιγμή των γηπεδούχων στο 29ο λεπτό ήρθε το 1-0 με σκόρερ τον Μαριετή που από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή και διπλή προσπάθεια άνοιξε το σκορ.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης και σ’ ένα κομβικό σημείο (52′) η Θύελλα έκανε το 2-0 με το διαγώνιο σουτ του Μαραθιανού ουσιαστικά στην δεύτερη καλή της ευκαιρία στο ματς.

Παρόλα αυτά, οι “κυανοκίτρινοι” δεν πτοήθηκαν και βρήκαν το γκολ στο 60′ με το τρομερό γκολ του Μπάρδη με μακρινό σουτ για το 2-1 που έβαλε ξανά τον Φοίβο στο παιχνίδι.

Εκεί που οι ποδοσφαιριστές του Σάββα Ορφανίδη προσπάθησαν να κλείσουν στα καρέ τους τους αντιπάλους τους και πίεζαν στην επίθεση, μία απροσεξία στην άμυνα επενέβη μοιραίο.

Στο 83′ σε κόρνερ που κέρδισαν οι “πράσινοι” ο Δημητρίου με κεφαλιά ανενόχλητος έκανε το 3-1 και το σκορ έγινε πιο… βαρύ στο 87′ όταν με νέα ασίστ του Χαρακτίδη, ο Σαντίκος με σουτ διαμόρφωσε το 4-1 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτησία: Στάμος (Αθηνών), Βαξεβανέλης (Πειραιά), Καραγιώργος (Αθηνών)

Συνθέσεις:

Θύελλα: Πάντος, Φύτρος, Σαντίκου, Σουλτανίδης, Σωτηριάδης (90′ Παπαδόπουλος), Ντόσκας, Χαρακτίδης (92′ Μαστρογιαννούδης), Αράπης (80′ Μπάμπαλης), Μαραθιανός, Δημητρίου, Μαριέτης (75′ Μπουντάκης)

Φοίβος: Μιχαλάκης, Στελλάς (72′ Πατσίλης), Ταφάνι, Τερζίου, Παπασταμάτης, Νικήτας (85′ Μπανουσάϊ), Τζελάι (46′ Χατζησάββας), Γαργάλης, Γκίνης, Αρφαράς, Μπάρδης