Όλοι ήταν εκεί για τον Παναγιώτη!

Οι άνθρωποι πεθαίνουν μόνο όταν τους ξεχάσεις και ο Παναγιώτης Τριγένης θα ζει για πάντα, γιατί κανείς από τους οικείους του και την οικογένεια του Αγίου Γεωργίου δεν τον ξεχνάει…

Σε λίγες ημέρες συμπληρώνονται 21 χρόνια από τότε που ο άτυχος τερματοφύλακας άφησε την τελευταία του πνοή στο γήπεδο Μαλώνας κατά την διάρκεια προπόνησης με την ομάδα του και φέτος για ακόμη μια σεζόν άπαντες ήταν εκεί για να τον τιμήσουν και να βροντοφωνάξουν “Παναγιώτη ζεις!”.

Στο καθιερωμένο τρισάγιο και φιλικό παιχνίδι που ακολουθεί στην μνήμη του εκπλιπόντος, καλεσμένοι της διοίκησης του Αγίου Γεωργίου ήταν παλιοί συμπαίκτες του Παναγιώτη και παλαίμαχοι που τίμησαν την κιτρινόμαυρη φανέλα και κατέκτησαν δύο κύπελλα Δωδεκανήσου.

Παρών ο Δημοτικός Σύμβουλος και προπονητής της τότε ομάδας, Στέργος Παρδαλός, ο γενικός αρχηγός των ομάδων που κατέκτησαν τα δύο κύπελλα, Μανώλης Μπάτης, ο Θεοδόσης Στεφανάκης που εκπροσώπησε παράλληλα την ΕΠΣΔ, ο πρόεδρος του Δ.Δ. Μαλώνας, Αναστάσιος Καραγιάννης, ο πρώην πρόεδρος του “Αγίου” Μιχάλης Χατζημανώλης και νυν Νίκος Καυκάκης.

Φυσικά το παρών έδωσε η μητέρα του Παναγιώτη, ο αδελφός του, συγγενείς και φίλοι του, αλλά και αρκετός κόσμος. Όλοι άφησαν ένα τριαντάφυλλο δίπλα στην εστία που άφησε την τελευταία του πνοή και στην συνέχεια ξεκίνησε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην ομάδα παλαιμάχων του Αγίου Γεωργίου και της τωρινής ομάδας.

Για την ιστορία, οι παλαίμαχοι επικράτησαν με 6-3 έχοντας ωστόσο σημαντική βοήθεια από νεαρότερους παίκτες στην επανάληψη, μιας και οι ομάδες έγιναν… μιξ. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Κώστας Φλεβάρης που πέτυχε τέσσερα γκολ, αλλά και ο πιτσιρικάς Θωμάς Παντίδος που αγωνίστηκε για λίγα λεπτά με τους παλαίμαχους αντί του πατέρα του Κώστα (απουσίαζε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων) και πέτυχε γκολ, κερδίζοντας το χειροκρότημα. Επίσης για τους παλαίμαχους είχε σκοράρει το πρώτο τέρμα με πέναλτι ο Μάκης Μαχαιράς όταν μείωσε αρχικά σε 3-1.

Τα τρία γκολ που έβαλαν μπροστά την κανονική ομάδα του Αγίου Γεωργίου πέτυχαν οι Νικόλας Λαμπριανός (δύο) και Μανώλης Κακούλλης, ενώ ο Στέργος Λαμπριανός που εκτελούσε χρέη διαιτητή τους ακύρωσε τρία τέρματα για να δώσει και ένα… χεράκι βοηθείας στους παλαίμαχους λόγω… ηλικίας!

Για τους παλαίμαχους αγωνίστηκαν οι: Καλαμπίχης, Χατζημανώλης, Χατζημιχαήλ, Παρούσης, Κακούλλης Χρ., Στρατής, Μαχαιράς, Παρδαλός, Μουστακέλλης, Σκυλλαράκης Αργ., Στεφανάκης, Καραγιάννης, Τσίμπικας, Ντύρος Μ., Στόιος, Κουτσουμπάρης, Φλεβάρης, Σκυλλαράκης Σοφ., Κόπελος, Χρυσανθής, Παντίδος Θ.

Για την κανονική ομάδα του Αγίου Γεωργίου οι: Ψαράς, Γιωργάς, Χατζηνικόλας, Σακελλάρης, Σκορδάς, Ζόλταν, Λαμπριανός, Σκυλλαράκης Σ., Καϊλακής, Κοτσίκος, Αφαντενός, Κακούλλης Μ., Κακούλλης Θ., Κοστόφ, Ντύρος Σ., Φαρμακαλής, Μπρισνόβαλης, Γέροντας.

Ακολουθεί νέο θέμα με πλούσιο Φωτορεπορτάζ από το γήπεδο Μαλώνας.