“Λευκή” ισοπαλία με… παρατράγουδα στον Αρχάγγελο (Φωτορεπορτάζ)

Κακής ποιότητας παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο Αρχαγγέλου ανάμεσα στον Άρη και την Κατταβιά, με το 0-0 να το “αποτυπώνει” την εικόνα των δύο ομάδων. “Χάλασε” το ματς στο 87′ όπου ο διαιτητής Σπάρταλης δέχθηκε επίθεση από τους παίκτες των γηπεδούχων, έβγαλε τρεις κόκκινες κάρτες και αποχώρησε από τα αποδυτήρια με παρουσία αστυνομικής δύναμης.

Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων δυσκολεύονταν να βρουν ρυθμό στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο, τα δυνατά μαρκάρισμα και οι “μάχες” στον χώρο της μεσαίας ήταν κυρίαρχα στοιχεία και οι φάσεις ελάχιστες.

Στο πρώτο μέρος οι φάσεις ήταν ελάχιστες μπροστά από τις δύο εστίες, με τους φιλοξενούμενους να είναι πιο απειλητικοί.

Η σέντρα του Πάπα από τα αριστερά στο 23′ βρήκε τον Κούτσι που έκανε το σουτ από το ύψος του δεύτερου δοκαριού και ο Καραγιάννης έδιωξε σε κόρνερ.

Η απάντηση του Άρη ήρθε στο 36′ με την συρτή μπαλιά από τον Παπαοικονόμου και την προβολή του Χατζηλιόντα όπου η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Παπαβεργή.

Μέχρι την ανάπαυλα, η ομάδα του Μανώλη Φραντζή δημιούργησε άλλη μια υποψία ευκαιρίας αλλά ο Κεμάλ Κιλασίν στο 45′ σούταρε ψηλά σουτ από καλή θέση.

Για δέκα λεπτά στην επανάληψη ο Άρης έκλεισε στα καρέ της την Κατταβιά και απείλησε στο 50′ με το σουτ του Δανά που απέκρουσε ο Παπαβεργής, ενώ στο 54′ η προβολή του Μαγιόγλου απομακρύνθηκε πάνω στην γραμμή από τον Δράμη.

Από εκείνο το λεπτό και έπειτα η υπέροχη των γηπεδούχων ήταν ανούσια, οι φάσεις μηδαμινές και όλα… συνηγορούσαν στην λευκή ισοπαλία που τελικά ήρθε αλλά το φινάλε είχε παρατράγουδα.

Στο 87′ σε μια ανύποπτη φάση ο Μάλλιος αντίκρισε δύο απανωτές κίτρινες κάρτες (η πρώτη επειδή πέταξε μακριά την μπάλα σε ένα φάουλ που κέρδισε η Κατταβιά και η δεύτερη για διαμαρτυρία) και αποβλήθηκε. Στην συνέχεια ο Πομπού κάτι είπε στον διαιτητή αντίκρισε και αυτός την κόκκινη κάρτα και στο γήπεδο εισήλθαν άπαντες από τον πάγκο του Άρη.

Για επτά λεπτά δεν παίζονταν ποδόσφαιρο, αφού ο ρέφερι Σπάρταλης ήταν περικυκλωμένος από παίκτες των γηπεδούχων και αποτέλεσμα ήταν να βγάλει άλλη μια κόκκινη κάρτα στον Κοντόγιαννο που ήταν στην πάγκο του Άρη.

Το ματς ολοκληρώθηκε, αφού ηρέμησαν κάπως τα πνεύματα αλλά το διαιτητικό τρίο αποχώρησε μετά από 1,5 περίπου ώρα από τ’ αποδυτήρια μέχρι να συνταχθεί το φύλλο αγώνα (είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικό για τους παίκτες που αποβλήθηκαν και την γηπεδούχο ομάδα) και με την παρουσία αστυνομίας.

Διαιτησία: Σπάρταλης, Λαζός, Σταυρούλιας

Συνθέσεις:

Άρης: Καραγιάννης, Παρδαλός, Δανάς, Μαγιόγλου, Πομπού, Δημουλάς, Παπαοικονόμου, Θοδωρή (46′ Δουκίσσης), Χατζηλιόντας, Κρεκούκιας (13′ λ. τρ. Δημητριάδης), Μάλλιος

Κατταβιά: Παπαβεργής, Νταϊλανι, Κιλασίν Χ., Δράμη, Κιλασίν Κ., Σαλαμαστράκης, Παραστατίδης (75′ Ζαγκότσης), Κούτσι, Λόης (82′ Κόνομξ), Νασόπουλος (62′ Αυγέρης), Πάπα