Ομάδα με τα όλα της ο Ποσειδώνας, παραίτηση υπέβαλε ο Γιόνοβιτς


Άριστα διαβασμένος, συνεπής στο τακτικό πλάνο του και υπομονετικός εμφανίστηκε ο Ποσειδώνας στο σημερινό παιχνίδι του με τον Διγενή στα Κοσκινού, το οποίο κέρδισε με 1-0 χάρη στο γκολ του Τσαβέλη στο 24’. 

Το ψηλοκρεμαστό πλασέ του τελευταίου μετά το φθηνό λάθος του Μανωλάγκα (άργησε να διώξει την μπάλα, την οποία έχασε πιεζόμενος από τον Αναγνωστόπουλο) αποδείχθηκε καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα, καθώς έκοψε τα πόδια των Κοσκινιατών σ’ ένα διάστημα που ήταν πολύ πιο δραστήριοι και άρχισαν να βρίσκουν ρυθμό.
Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Καραμηνά πήραν ψυχολογία, δεν άλλαξαν προσέγγιση και άφησαν τους αντιπάλους τους να ταλαιπωρούν την μπάλα, χωρίς να ξέρουν τι να την κάνουν μόλις πλησίαζαν τη μεγάλη περιοχή του Γαλάνη.
Ο τερματοφύλακας του Ποσειδώνα απειλήθηκε ελάχιστα, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο η ολοένα και μεγαλύτερη νευρικότητα του Διγενή και τα εύκολα λάθη, έκαναν το έργο των συμπαικτών του ακόμα πιο εύκολο.
Μάλιστα, στο 53’ ο Γιάννης Αρχοντούλης έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία να «καθαρίσει» το ματς νωρίτερα, όταν συνδυάστηκε έξοχα με τον Μανώλη Σπανό, αλλά δεν βρήκε στόχο στο καλό πλασέ που έκανε «φάτσα» με τον Μανωλάγκα.
Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο προπονητής του Διγενή, Σάσα Γιόνοβιτς, έθεσε στη διάθεση της διοίκησης την παραίτησή του. Το θέμα θα συζητηθεί σήμερα και όπως λένε στα Κοσκινού, όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κυρίτσης (Τσέτσος, Στεφανάκης).
Οι συνθέσεις:
Διγενής
Μανωλάγκας, Μοσκιού, Κώτης, Γιουλβανίδης, Μαΐλης, Χουτεσιώτης, Μικκιού (76’ Χατζηνικόλας), Κετσές (47’ λ.τ. Ζωάννου, 83’ Βιλανούτση), Νίκας (60’ λ.τ. Κατσαμάκης), Τσιπιζίδης, Διακάκης
Ποσειδών Καρπάθου
Γαλάνης, Κεσίδης, Ζαρκαδούλας, Τσαγκάρης, Σπανός Ι., Φελλουζής, Μαντινάος, Αρχοντούλης, Αναγνωστόπουλος (88’ Νασόπουλος), Σπανός Μ. (69’ Φασουλέτος), Τσαβέλης