Στο ρελαντί ο Διαγόρας κόντρα στον μαχητικό Άρη


Μ’ ένα καθαρό 2-0 επί του αξιοπρεπέστατου Άρη ξεμπέρδεψε ο Διαγόρας με τη μεσοβδόμαδη υποχρέωσή του για την 3η φάση του Κυπέλλου Δωδεκανήσου.
Ο Πέτρος Ρουτζιέρης παρέταξε μία ενδεκάδα με αρκετές αλλαγές, νεαρούς χρησιμοποίησε αναγκαστικά, λόγω των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, και ο Γιώργος Σάββενας και παρόλο που οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων είχαν όρεξη, δυσκολεύτηκαν πολύ από τη βροχή και τον λασπωμένο αγωνιστικό χώρο και δεν μπόρεσαν να προσφέρουν στους φιλάθλους τίποτα περισσότερο από ένα ποιοτικά μέτριο και ανούσιο παιχνίδι.
Ο Διαγόρας πήρε αυτό που ήθελε χάρη στην αποτελεσματικότητά του στο πρώτο τέταρτο.
Στο 4’, ο Δήμας πέρασε κάθετη πάσα στον Γλυνό, ο οποίος έκανε το 0-1 με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, ενώ δέκα λεπτά αργότερα και μετά από φάση διαρκείας στη μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων, ο Χατζησάββας ελευθερώθηκε με ωραία προσποίηση, πέρασε και τον Καραγιάννη και σκόραρε στην κενή εστία, διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.
Από εκείνο το χρονικό σημείο και μέχρι το τέλος του παιχνιδιού ο «γηραιός» δεν… «σκοτώθηκε» για κάτι περισσότερο, αρκούμενος στη διαχείριση του πλεονεκτήματός του, ενώ ο Άρης είχε καλά διαστήματα στην κυκλοφορία της μπάλας, όμως επιθετικά ήταν εντελώς ακίνδυνος.
Σημειώνεται, πως την πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα των Αρχαγγελιτών κατέγραψε ο επιθετικός Μιχάλης Μόσχος, ο οποίος αποκτήθηκε από τη Ρόδο.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κυρίτσης (Πλάτης, Αυγενικού).
Οι συνθέσεις:
Άρης
Καραγιάννης, Δανάς, Καλοπήτας, Μαγιόγλου, Δημουλάς, Δημητριάδης, Παρδαλός (46’ Μόσχος), Παπαοικονόμου (86’ Σφυριαλλάς), Χατζηλιόντας, Θοδωρή (76’ Γιακουμάκης), Μπαρμπαντώνης (76’ Δουκίσσης)
Διαγόρας
Ψωμαράς, Ζέλεφ, Κυριαζής, Γιώργου, Χατζησάββας (58’ Μεντί), Γλυνός (86’ Χιντζίδης), Τσαγκάρης, Δήμας, Κοντός, Κορλός, Πινιώτης (66’ Μουζουριάς)