Ηρακλής-Ρόδος: Η «φασαρία» ας είναι για το τίποτα


Το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Ηρακλή Μαριτσών και τη Ρόδο πλησιάζει και θα είναι ευχής έργο, να διεξαχθεί μέσα σε κλίμα που θα μετατρέψει σε αχρείαστα… αιτήματα και ανακοινώσεις.
Η διοίκηση της Ρόδου φέρεται να ζήτησε από την Αστυνομική Διεύθυνση να μεριμνήσει για τη συνοδεία της αποστολής της προς το γήπεδο των Μαριτσών και την παρουσία αστυνομικής δύναμης, κάτι που όταν πληροφορήθηκε η διοίκηση του Ηρακλή, συνεδρίασε και εξέδωσε ανακοίνωση, μέσα από την οποία υπογραμμίζει πως αν φημίζεται για κάτι η τοπική κοινωνία των Μαριτσών, είναι η φιλοξενία της:
«Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να απαντήσουμε σε όλα αυτά που ακούγονται γύρω από το όνομα της ομάδας μας και της διοίκησής της. Ουδέποτε σαν σωματείο δεν έχουμε απειλήσει και δεν έχουμε πειράξει ούτε ποδοσφαιριστές, αλλά ούτε και παράγοντες αντίπαλης ομάδας. Πάντα δείχνουμε την καλή μας φιλοξενία, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος του αγώνα. Να υπενθυμίσουμε ότι στο πρώτο παιχνίδι με τον Α.Σ. Ρόδος κανένα επεισόδιο δεν δημιουργήθηκε και αυτό ευχόμαστε και για το δεύτερο. Όσον αφορά τις απειλές που ισχυρίζεται ο πρόεδρος του Α.Σ. Ρόδος κύριος Μαρτίνης, θα το παρακαλούσαμε να μας πει ποιος είναι αυτός ο παράγοντα που τον απείλησε και ακόμα καλύτερα αν έχει και αποδείξεις, να τις παρουσιάσει στους αρμόδιους.
Τέλος, λοιπόν, θα θέλαμε να προσκαλέσουμε όλο τον κόσμο στο γήπεδο των Μαριτσών την Κυριακή 17.2 και ώρα 15:30 να απολαύσει ένα όμορφο παιχνίδι χωρίς να φοβάται τίποτα και κανέναν, γιατί όπως όλο το νησί ξέρει, αν φημίζονται για κάτι οι Μαριτσενοί, είναι η φιλοξενία τους».