Νέο μάθημα αποτελεσματικότητας από τον Ποσειδώνα


Μετά από δύο αγωνιστικές «φαγούρας» αποδείχθηκαν πολλές για τον Ποσειδώνα, ο οποίος επέστρεψε στις επιτυχίες, επικρατώντας του ΑΕΡΑ με 1-0.
Η εξέλιξη του σημερινού αγώνα θα ήταν διαφορετική, αν οι φιλοξενούμενοι κατάφερναν να μετουσιώσουν την υπεροχή τους κυρίως στο πρώτο ημίχρονο και δεν πέταγαν στα σκουπίδια τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, με κορυφαία τη γυριστή κεφαλιά του Ροκάι στο 17’ μετά από φάουλ του Μπεγλεκτσή, που σταμάτησε στη συμβολή των δοκών.
Το πρόβλημα στην τελική προσπάθεια έμελλε να αποδειχθεί μοιραίο για την ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου, που στην επανάληψη είδε έναν Ποσειδώνα πιο δραστήριο, πιο τολμηρό και, όπως το συνηθίζει φέτος, φονικά αποτελεσματικό.
Αφού ισορρόπησαν την κατάσταση στον αγωνιστικό χώρο και κέρδισαν τα ποσοστά της κατοχής, οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Καραμηνά βρήκαν στο 84’ τη φάση που τους έδωσε τους τρεις βαθμούς, με τον Μανώλη Σπανό να εκτελεί με σουτ από το ύψος του πέναλτι.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δουλγέρης (Τσέτσος, Μαυρουδής).
Ποσειδών Καρπάθου
Γαλάνης, Κεσίδης, Χατζημανώλης, Πεπελάσι, Ξενοπανάγος (79’ Νασόπουλος), Τσαβέλης, Μαντινάος, Αρχοντούλης, Αναγνωστόπουλος (65’ Καουκάκης), Σπανός Ε., Κοντονικόλαος (87’ Ζυγούρης)
ΑΕΡΑ
Τζήμας, Κωνσταντινίδης (50’ Τσουλάκος), Στελλάς, Τάχος, Πιτσουρδάκης, Ροκάι, Χατζηβαλσάμης (87’ Καλογήρου), Γαϊτάνος, Ποζατζίδης (88’ Αμπαζάι), Μπαθιός, Μπεγλεκτσής