Θρίαμβος του Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. στην Κω(Φώτο)

Με Νίκη 0-1 πέρασε ο Α.Σ.Τ.Ι.Ρ απ’ την ομάδα του Φιλίνος Κω στο γήπεδο Κεφάλου. Η ομάδα της Ρόδου σκόραρε με την Φιλιππάκου και κράτησε το «τρίποντο» φτάνοντας τους 6 βαθμούς, όσους και ο Φιλίνος αφήνοντας έτσι στην τελευταία θέση τον Διαγόρα Ικαρίας.

Οι φιλοξενούμενες απείλησαν πρώτες με το σουτ της Μάκρα να καταλήγει στην αγκαλιά της Σταμόγλου ενώ στο 16’ η Νικολόπούλου πάτησε περιοχή έκανε το διαγώνιο σουτ με την Κενάκι να απομακρύνει σε κόρνερ.

Οι δύο ομάδες προσπαθούσαν κυρίως από στημένες μπάλες να απειλήσουν. Μάλιστα σε μια απ’ αυτές τις φάσεις ο Α.Σ.Τ.Ι.Ρ πήρε προβάδισμα όταν στο 31’ η Κουγιού εκτέλεσε το φάουλ και η Φιλιππάκου με πλασέ στην κίνηση άνοιξε το σκορ κάνοντας το 0-1 για την ομάδα της.

Μάλιστα λίγο έλειψε οι φιλοξενούμενες να πετύχουν και δεύτερο γκολ αλλά το δυνατό σουτ της Κουγιού σταμάτησε στο δεξί δοκάρι της Σταμόγλου με το 0-1 να παραμένει μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ο Φιλίνος έδειξε διάθεση να απειλήσει αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στην μεγάλη φάση με τον Α.Σ.Τ.Ι.Ρ να έχει μια καλή στιγμή όταν στο 59’ η Κουγιού εκτέλεσε το φάουλ με την Σταμόγλου να απομακρύνει στην δεξιά της γωνία.

Φιλίνος: Σταμόγλου, Λαμπάκη, Κιάρη, Ντέλιου, Ζαντά, Πέτρου, Τσικούρη, Σαρρή (41’ Καραβοκυρού), Κορκή, Πάλη (73’ Τριμμάτη), Νικολοπούλου.

Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. : Κενάκι, Κουλουμπή, Μουτσάκου (66’ Κουτούζου), Ταμπακιανού, Λυμπεροπούλου (90’ Βασιλειάδου), Εμπεζά, Μάκρα, Ματθαίου, Φιλιππάκου, Κουγιού, Μουστάκα (57’ Κωνσταντίνου)